Ryan Gosling nebo Jackie Chan: Celebrity, o kterých jste neměli ani tušení, že vydaly album

10. července 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Jejich tváře zná celý svět, málokdo ale ví, že kromě svých oborů koketují také s hudbou. Ba co víc - tyhle celebrity vydaly dokonce vlastní alba, i když byste to do nich možná vůbec neřekli. Mrkněte, v kom dřímá skrytý hudebník. 

Naomi Campbell

Foto: Shutterstock

Světoznámou topmodelku proslavila hlavně její vizáž. Naomi Campbell se ale pokoušela prosadit také jako popová zpěvačka. V roce 1995 vydala vlastní album s názvem Baby Woman a šokovala tím svět.

Michael Cera

Foto: Shutterstock

Michael Cera, kterého proslavil hlavně snímek Juno, není jen herec, ale také nadšený hudebník. Když zrovna nenatáčí filmy, zpívá a hraje na basu v indie kapele The Long Goodbye. Debutové album True That vydal v roce 2014 a dokonce spolupracoval s Beckem na věhlasném soundracku k filmu Scott Pilgrim proti zbytku světa, ve kterém také ztvárnil hlavní postavu.

Jackie Chan

Foto: Shutterstock

Češi znají Jackieho Chana většinou jako herce znalého bojových umění. V Hong Kongu je ale známou popovou hvězdou a na svém kontě má více než 20 alb. Jakie profesionálně zpívá už od roku 1980 a pro řadu svých filmů nazpíval písně k závěrečným titulkům. Ba co víc – Jackie Chan dokáže zpívat v kantonštině, mandarínštině, japonštině, tchajwanštině a angličtině. A to už je impozantní.

Robert Downey Jr.

Foto: Shutterstock

Robert Downey Jr. patří mezi nejslavnější herce světa. Ve skutečnosti jde ale o člověka mnoha talentů, který se rozhodně neomezuje jen na herectví. Downey je totiž také nadaný hudebník a spolupracoval na hudbě hned k několika filmům. V roce 2004 mu vyšlo jeho vlastní album The Futurist.

Ryan Gosling

Foto: Shutterstock

Hudební talent Ryana Goslinga měli fanoušci možnost ochutnat díky úspěšnému filmu La La Land. Málokdo ale ví, že má za sebou americký herec i menší kariéru v hudební branži. Se svým kamarádem Zachem Shieldsem založili kapelu Dead Man’s Bones (česky kosti mrtvého muže) a v roce 2009 vydali album.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme