Rychle nabyl, rychle pozbyl. Aquaman se chvíli po rozvodu rozchází

15. června 2022·Celebrity·Redakce

Jason Momoa. (Foto: Shutterstock)

Herec Jason Momoa rychle nabyl slávu rolí Aquamana ve stejnojmenném filmu a tím nejspíš rychle pozbyl manželku, která údajně jeho náhlou slávu nezvládla. Následně rychle nabyl vztah s krásnou Eizou Gonzálezovou. Ta je však už také pasé. Informoval o tom People.

Momoa a Gonzálezová jejich vztah potvrdili magazínu PEOPLE teprve minulý měsíc a po pár týdnech je opět vše jinak. Zdroj z jejich okolí magazínu prozradil, že jsou oba zcela odlišní. Není tedy divu, že jim porozvodový vztah příliš dlouho nevydržel. 

Proslýchá se ale, že oba doufají, že se k sobě třeba ještě někdy vrátí. “Velmi se milují, protože spolu už nějakou dobu tajně chodili, než jejich vztah vyšel najevo. Jsou v různých životních fázích,” píše oblíbený společenský magazín. K tomuto rozchodu však možná přispívá fakt, že se s Eizou dal dohromady jen chvíli potom, co se rozvedl s matkou svých dvou dětí.

Nicméně i se svou bývalou manželkou Lisou Bonetovou má i po ukončení jejich manželství skvělý vztah. “Láska mezi námi pokračuje, vyvíjí se způsobem, který si přeje být poznán a žít. Osvobozujeme se navzájem, abychom byli tím, kým se učíme být,” stálo v jejich společném prohlášení. Není tedy nereálné, že se by se k jedné ze svých bejvalek mohl po nějaké době ještě vrátit. 

Celebrity - další články

Doporučujeme