Beatles jsou zpátky? Synové Lennona a McCartneyho zveřejnili společnou FOTKU

15. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / sean_ono_lennon

Fanoušci slavných Beatles zaplesali! Syn Johna Lennona a Yoko Ono Sean Ono Lennon totiž zveřejnil snímek, na kterém pózuje s Jamesem McCartneym, potomkem Paula McCartneyho. A svým otcům jako by z oka vypadli!

Sean Ono Lennon (42) je synem zesnulé legendy Johna Lennona (†40) a umělkyně Yoko Ono (85) a James McCartney (40) zase Paula McCartneyho (76) a zesnulé hudebnice Lindy McCartney (†56). Oba muži zřejmě po svých rodičích podědili víc, než jen podobu. Stejně jako oni se totiž shodně věnují muzice.

Mnoho fanoušků nezapomenutelné skupiny, která ovlivnila světovou hudbu na desítky let dopředu, snímek vítá s radostí. Představa, že se potomci slavných “Brouků” ve volném čase přátelí, jako by udržovala ducha skupiny stále naživu.

Nejedná se přitom o první náznak, že spolu mladší generace udržuje kontakt. Sean Ono Lennon se již v minulosti nechal objektivy kamer zachytit ve společnosti Jamesovy sestry, módní návrhářky Stelly McCartney.

Ani Sean, ani James nejsou jedinými potomky svých slavných otců. Sean má ještě bratra Juliana Lennona, kterého měl John s bývalou manželkou Cynthií Lennon a James má sourozenců celou řadu. Matku i otce sdílí se sestrami Heather, Mary a Stellou a poté, co se Paul McCartney oženil s Heather Mills, získal ještě nevlastní sestru Beatrice. Nutno však podotknout, že žádný z dalších potomků legendárních hudebníků se svým otcům tolik nepodobá, jako právě Sean a James.

Peekaboo…

A post shared by Sean Ono Lennon (@sean_ono_lennon) on

Celebrity - další články

Doporučujeme