Setkání po 25 letech! Děti z Pelíšků se potkaly na speciálním focení

19. října 2023·Celebrity·Redakce

Pelíšky

Setkání herců z legendárních filmů je vždycky taková lahůdka pro fanoušky. Zvláště když jde o takový snímek jako jsou Pelíšky, jsme z toho dvojnásobně nadšeni. A to se právě teď stalo. Setkaly se totiž děti z tohoto snímku.

Jindřiška, Uzlinka, Péťa a Michal. Čtyři děti, které se objevily ve snímku Pelíšky, který se už stal tradicí českých Vánoc. A právě jejich představitelé se letos potkali u společného focení. Všichni se zapsali do srdcí diváků, ale ne každému přicházeli filmové nabídky a ne všichni tak u herectví zůstali.

Kristýna Badinková Nováková alias Jindřiška se v té době už hraním živila a tak u něj logicky zůstala. Hraje v Divadle Studio DVA, ve filmech i seriálech. V osobním životě je podruhé vdaná. S režisérem Jaroslavem Fuithem má dvě dcery, ala nakonec se s ním rozvedla. S choreografem Viktorem Badinkou, což je bratr herečky Michaely Badinkové, má syna.

U herectví zůstala i Silvie Koblížková alias Uzlinka. Dnes se jmenuje Silvie Maryško, protože si vzala herce Jiřího Maryška a vidět jsme ji mohli v seriálech Rodinná pouta či Velmi křehké vztahy. Herectví už dala na druhou kolej, nyní pracuje jako vedoucí produkce dabingu v Praze.

Asi všichni si pamatujeme scénu, kdy se Michal neboli Michael Beran snažil zabít v elektrické troubě. Michal si zahrál ve filmech jako je Ro(c)k podvraťáků, Snowboarďáci nebo Korunní princ. Primárně se ale dnes živí jako vedoucí produkce v České televizi. Za kolegy se z Prahy přestěhoval do Brna. Kdo zcela opustil hereckou scénu je představitel chytrolína Péti alias Marek Morvai-Javorský, který pracuje v Bratislavě jako IT specialista a má s kamarády fotografické studio.

Hvězdy snímku se potkaly před domem, který ve filmu hrál velkou roli. Hned jak se uviděli, padli si do náruče. Po focení v pražských Košířích vyrazili někteří ještě posedět. Spolu byli asi čtyři hodiny, smáli se,  povídali si a celkově to bylo jak kdyby se čas zastavil a oni se vrátili do doby před 25 lety.

Celebrity - další články

Doporučujeme