Sex s Jennifer Aniston byl prý peklo. Své o tom ví herec Jake Gyllenhaal

10. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Jennifer Aniston. (Zdroj: Shutterstock)

Ukažte nám někoho, kdo by se do Jennifer Aniston nezamiloval. Rachel z Přátel je platonickou láskou mnoha mužů a výjimkou není ani herec Jake Gyllenhaal. Ten si během natáčení filmu Hodná holka prošel doslova peklem. Se svojí hereckou kolegyní a zároveň platonickou láskou musel podstupovat natáčení milostných scén. Informace o tom prozradil herec v pořadu The Howard Stern Show.

Mít platonickou lásku, ze které se vám podlamují kolena, po nocích o ní sníte, a přitom víte, že ji nemůžete mít, není nic ojedinělého, a takové mučení jistě potkalo nebo potká každého z nás. Když ale máte takový idol přímo před sebou a navíc s ním musíte natáčet milostné scény, které jsou pořádně žhavé a během jejich natáčení vás u toho pozoruje minimálně 20 lidí, to už je něco jiného.

Jennifer Aniston a Jake Gyllenhaal (Foto Shutterstock)

A přesně do takové situace se dostal herec Jake Gyllenhaal, který byl v roce 2002 úplný blázen do své herecké kolegyně Jennifer Aniston alias Rachel Green. A v tu samou dobu s ní natáčel film Hodná holka, ve kterých se mezi nimi odehrává spousta žhavých erotických scén. “Natáčení sexuálních scén bylo mučení, ale zároveň to mučení nebylo,” vyjádřil se k dávné situaci herec v pořadu The Howard Stern Show.

Milostné scény jsou trapné,je tam asi 30, 50 lidí, kteří se dívají. Je to divně mechanické. Zároveň je to tanec, dodržujete nějakou choreografii pro kameru,” popisuje herec úskalí takového natáčení. Nakonec mu prý s těmito scénami, při kterých byl opravdu nervózní, pomohla sama Jennifer. Jako zkušená herečka mezi ně dala polštář, což bývá běžná praxe.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme