Velikonoce u slavných. Jak vypadala pomlázka u Pizingerové nebo Absolonové?

19. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Tereza Kostková (Zdroj: Profimedia)

Velikonoce jsou tradičním svátkem a mnoho lidí na tradice nezanevře ani po letech. Mezi ně i české celebrity, které barví vajíčka, pečou beránka či mazanec a nechávají se vyšlehat. Jak trávily tyto svátky české celebrity? Odpověď přináší Blesk.cz.

Vendula Pizingerová

Velikonoce jsou hlavně svátkem pro děti, především, když chodí na koledu. To si vyzkoušel i Josífek, syn Venduly Pizingerové. Ten vyrazil s pomocí tatínka a navštívil třeba i svou babičku. Pomlázka samozřejmě nesměla chybět.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

Monika Absolonová

Zpěvačka Monika Absolonová je známá tím, že na Vánoce peče desítky vánoček. Jenže mazance jí letos štěstí nepřinesly, Monika je připálila. “Veselé Velikonoce! P.S. mazance jsou trošku tmavší, tak jsem teď další várku dala na míň, všechno jsem stihla, tak teď už pohoda. A jdu hledat TV program, kdy budou Veselé Velikonoce s Belmondem,“ pochlubila se.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Veronika Žilková

Po 18 letech je Veronika Žilková single. Před časem jí opustil manžel Martin Stropnický, ale ona sama rozhodně na Velikonoce nebyla. Koledníci se jí tam střídali jak na běžícím páse. Herečka je vítala s otevřenou náručí, koledou a úsměvem. Suchdol žije pomlázkou,“ hlásí Veronika.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka)

Tereza Kostková

I herečka a moderátorka Tereza Kostková se ukázala jako skvělá kuchařka. “Já dnes byla prostě za plotnou. To víte, někdo má alergii, jiný nemůže tamhleto, jeden vegetarián, druhý občas, taky předkrm a hlavní chod a zákusek… a tak z toho náhle byl chřest na másle a francouzský quiche a guláš z hlívy ústřičné, kuře s bramborem a mrkví, hruškový závin (salát, ten jsem ani nefotila) a jasně domácí z trouby čerstvě vytažené do křupava upečené rohlíčky, pak taky bokem řízek, protože pro děti prostě jistota. Když se někdo ptá, jak odpočívám, tak takhle, přesně takhle a ráááda…úplně jsem si vyčistila hlavu…, svěřila se.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Kostková (@terakost)

Lukáš Hejlík

A Velikonoce si užívají hlavně pánové. Třeba takový Lukáš Hejlík, který na pomlázku vyrazil se svým synem Matějem. Lukáš se navíc předvedl jako módní znalec, protože sladil barvu bundy se stuhami na pomlázce.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Hejlíková (@veronika_hejlikova)

Sandra Pospíšilová

Moderátorka Sandra Pospíšilová má malého syna, který je na koledu ještě malý. Tradici ale dodržela a velikonoční vajíčko mu schovala na zahradě.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Pospíšilová (Parmová) (@sandrapospisilova)

Roman Šebrle

Roman Šebrle tradice pečlivě dodržuje. Veselé Velikonoce! Dodržování tradic, potkávání se s přáteli, které jinak tolik nenavštívíte, a odměna za to v podobě vajíčka,“ napsal. Na zahradě vyšlehal dceru Kateřinu, ale vypadá to, že jí to moc nebolelo a Roman jí šetřil.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Šebrle (@sebrleroman)

Dana Morávková

Dana Morávková letos nechala české Velikonoce za sebou a s manželem Petrem Maláskem vyrazili do Paříže. V roce 1995 jsme spolu byli poprvé v Paříži… asi už tenkrát byly mobily, ale určitě fotit neuměly. Paříž dnes, po 27. letech. Krásné Velikonoce! popřála herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Dana Morávková (@danamoravkovaofficial)

Aneta Vignerová

První Velikonoce za sebou má i syn Anety Vignerová a Petra Kolečka. Pomlázkou mrskal jako o život, tatínek ho zřejmě naučil. Ještě že je ještě malý, děvčata by z jeho akčnosti zřejmě moc nadšená nebyla.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Aneta Vignerova (@anetavignerova)

Celebrity - další články

Doporučujeme