Sharon Stone se toho nebojí ani po šedesátce. Zopakovala si legendární scénu ze Základního instinktu

8. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Sharon Stone. (Foto: Shutterstock)

Snímkem Základní instinkt se zapsala do podvědomí mnoha mužů, kteří nemohou dodnes zapomenout na ikonickou scénu. Sharon Stone si nyní tuto scénu zopakovala v domácích podmínkách a dokázala, že i tři roky po šedesátce je stále okouzlující.

Oscarová kráska Sharon Stone připomněla fanouškům ikonickou scénu ze svého zřejmě nejslavnějšího filmu Základní instinkt. V něm si v minišatech a bez kalhotek dává nohu přes nohu. Skoro třicet let od uvedení snímku se svým fanouškům na Instagramu předvedla, že stále je k nakousnutí. Na fotce na sobě má jen tričko se svou animovanou podobiznou a vypadá to, že pod ním nic neměla.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Byla jsem tam, udělala to a mám tričko,” napsala k fotce. Za roli proklatě sexy vražedkyně dostala herečka v roce 1992 “pouhých” 11 milionů korun. S erotickým scénami prý neměla problém, vadily jí ale násilnické scény. Ta s bodákem na led Sharon tak moc děsila, že na place museli být zdravotníci s kyslíkem.

S hereckým kolegou Michaelem Douglasem si moc nesedla, ale oba usoudili, že bude dobré, když vzájemné antipatie promítnou do svých postav. A to se podařilo. Roli si zopakovala i v roce 2006, ale to už se s takovým úspěchem nesetkalo.

Celebrity - další články

Doporučujeme