Simona Krainová nemá hlas, ale má tvář! Modelka fanouškům zazpívala, pak se ukázala v plavkách

22. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Modelka Simona Krainová (Foto: Instagram simonakrainova)

Modelka Simona Krainová (47) si společně s manželem Karlem Vágnerem užívá dovolenou v Karibiku. Ale ani na dovolené nezahálí a jako správná žena se pustila do úklidu jejich dočasného obydlí. Nechala se ale unést a při vytírání předvedla pěvecké a taneční vystoupení, kdy jako mikrofón jí postačil pouhý mop. Video následně nasdílela na sociálních sítích.

“Několikrát mi nabídli účast v pořadu tvoje tvář má známý hlas… Myslíte, že jsem udělala dobře, že jsem tuto nabídku odmítla?” ptala se Krainová na Instagramu fanoušků.

Svůj pěvecký počin následně sama odsoudila. “Já myslím, že ano…. moje tvář nemá žádný hlas,” dodala k videu s humorem modelka.

View this post on Instagram

A post shared by simonakrainova (@simonakrainova)

Reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. “Ty len pěkně sdílej polonahé fotky a nezpívej,” napsal jeden ze sledujících. “Uff, tak nejsem jediný, kdo si při úklidu zpívá a tančí, akorát nevím jestli u toho vypadám tak stylově,” dodal další.

Někteří ale zpěvačku povzbuzovali a i když vidí, že zpěv není její silná stránka, tak ji pochválili její vzhled. Jak je totiž známo, tak Simona má figuru, kterou ji může závidět nejedna žena.

Následně modelka fanoušky potěšila fotkami od moře na kterých jde vidět, že si dovolenou užívá plnými doušky.

Foto: Instagram simonakrainova

 

Celebrity - další články

Doporučujeme