Slováček podle Patrasové exmilenku Gelemovou stále vydržuje. I tak se těší na klidné společné Vánoce

15. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Dagmar Patrasová a Felix Slováček. (Foto: se souhlasem D. Patrasová/ČTK)

Před několika měsíci svět showbyznysu obletěla zpráva, že se hudebník Felix Slováček (78) rozešel s malířkou Lucií Gelemovou (38). Ta stále leží v žaludku Dagmar Patrasové (65), protože podle jejích slov ji manžel stále vydržuje. Přesto se těší, že spolu prožijí po letech klidné Vánoce. S informací přišel deník Blesk.

“Jsem ráda, že už to skončilo, i když jedna věc mi vadí, a to, že té zlatokopce manžel pořád platí byt,” popsala Patrasová pro Blesk. Podle ní je Felix Slováček se svou exmilenkou stále v kontaktu. Setkávají se hlavně kvůli práce.

Vím, že spolu už dávno nespí a je to jen z lítosti, ale stejně už by i tohle mohl ukončit,” dodala Dáda. Po dlouhé době věří, že Vánoce stráví společně s manželem. “S Felixem jsme v denním kontaktu a věřím, že i Vánoce budou společné a klidné. Už toho všeho bylo dost,” řekla Blesku.

Herečka, tak dostala pod stromeček nejkrásnější dárek. Celá rodina si oddechla a doufá, že románek s malířkou je snad už minulostí.  “Jsem ráda, že to skončilo,” doplnila pro deník dcera Anička Slováčková.

Celebrity - další články

Doporučujeme