Slovenská modelka šokovala sociální sítě domácím násilím. Její partner jí brutálně zmlátil a zdemoloval byt

14. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Ráchel Karnížová

Odporný čin, pro který není pochopení. Slovenská influencerka a modelka Ráchel Karnížová šokovala před pár dny nejen své fanoušky, ale i média. Kráska vystupující pod přezdívkou Rachellka se svěřila, že ji její přítel, moderátor a zpěvák Tomáš Drahoš alias Tommy Kotty brutálně bil a týral.

Případ, který otřásá Slovenskem i Českem, zveřejnila na svém instagramu influencerka Ráchel Karnížová. Ta doma zažívala se svým přítelem, zpěvákem a moderátorem Tomášem Drahošem alias Tommy Kottym peklo. O tom, že je její partner problémový, slýchávala od začátku jejich vztahu, ale sama na to nebrala zřetel. Až později zjistila, jak moc toxický a nebezpečný její teď už expartner je.

Na začátku bylo všechno zalité sluncem. Podle modelky se všechno změnilo ve chvíli, kdy hudebník začal mít problémy s alkoholem. „Po čase jsem si začala všímat věcí, jako že když jsem nesouhlasila s nějakým jeho názorem nebo měla nějaký jiný, tak bylo zle,” svěřila se na instagramu. Zhruba před měsícem ji začal fyzicky týrat. „Hodil mě do vany, kde jsem se uhodila do hlavy, pak mě z ní vytáhl a táhl mě za vlasy přes celý byt. Kopal mě, fackoval a nadával do ku*ev,“ popsala.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 🔥RACHEL♌️ (@rachellkka)

Vše nahlásila na policejní stanici, trestní oznámení ale nakonec nepodala. „Bála jsem se, že půjde do vězení. Byl už v cele předběžného zadržení,“ sdělila. Tomáš se jí prý snažil druhý den vysvětlit, že si nic nepamatuje. „Měl monokl a byl pořezaný. Řekl mi, že si nic nepamatuje a myslí si, že ho někdo musel zdrogovat. Bylo mu to líto a říkal, že půjde sedět, pokud se tak rozhodnu. Já jsem mu uvěřila, že to bylo tím, že byl zdrogovaný,“ uvedla Ráchel.

S partnerem, kterému chtěla pomoci, šla dokonce na psychiatrii, kde mu předepsali léky. Nic se ale nezměnilo, moderátor Miss Universe zbil celkem dvakrát. Modelka zveřejnila nejen fotky, kde je zmlácená, má monokl a krvavá zranění na obličeje, ale i zdemolovaný byt. Také ukázala konverzaci, kde jí její partner sprostě nadává.

K druhému incidentu došlo, když byl o půlnoci opilý a ztratil klíče od svého bytu. Ráchel mu napsala, ať přijde k ní. Zde se ale pohádali a ona mu oznámila, že se s ním rozchází. „Věděla jsem, že začalo peklo. Zase tahání za vlasy, křik, roztrhal mi kalhoty a na sílu do mě píchal prsty. Pak mi rozházel věci v celém bytě a zničil dveře. Vše se událo od 2-6 hodin ráno, pak pro něj přišla jeho matka, protože nechtěl odejít a já nevěděla, co dělat. Když přišla, tak mě před ní začal škrtit tak, že mě nadzvedl do vzduchu. Nevím, čeho by byl ještě schopný,“ dodala.

Podle něj byl ve vztahu obětí on, ne ona. Jen mu prý dělalo starost, že se o tom dozví veřejnost. „Tentokrát si ale vybral špatnou oběť. Stále si myslím, že tak brutálně zbil jen mě.Vím o jiných ženách, které psychicky týral, a to mu stačilo na to, aby je zničil. U mě viděl, že jsem silnější a psychické týrání mu na mě nestačilo,“ vysvětlila Ráchel, která svůj příběh zveřejnila proto, aby se o domácím násilí více mluvilo. Chce podpořit ženy, které si s Drahošem prožily stejné peklo.

Sama přiznala, že dnes své činy mu pomoct vnímá jako hloupost a chybu. Modelka se nyní chce více zajímat o domácí násilí, protože jak sama přiznala, nikdy by jí nenapadlo, že ona se může stát obětí. „Vypadali jsme jako šťastný pár, co jsme vlastně i byli, ale nevěděli jste, co se dělo za zavřenými dveřmi. Když si představím, kolik dalších lidí takto žije a my o tom netušíme. Lidi, kteří to často dělají, na to vůbec nevypadají,” dodala žena.

View this post on Instagram

A post shared by 🔥RACHEL♌️ (@rachellkka)

Moderátor se k celé situaci, které už řeší orgány trestního řízení, později přiznal. „Ano, je to pravda a ani nevíte, jak mě to po mužské i lidské stránce mrzí. To, co jsem udělal, se nemá dít za žádných okolností,” řekl pro Markízu s tím, že nyní nastupuje i na protialkoholní léčbu. „Boj proti domácímu násilí je dlouhodobě prioritou prokuratury,” vyjádřil se k případu generální prokurátor Maroš Žilinka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme