Syn Arnolda Schwarzeneggera ukázal svaly! Svého tátu nezapře

24. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / projoe2; ČSFD

Legendárního svalovce Arnolda Schwarzenegerra (72) zná celý svět. Jeho vzhled se snažily napodobit jistě stovky mužů, jen málokomu se to však povedlo tak dobře, jako jednomu z jeho synů. Jednadvacetiletý Joseph Baena se nedávno pochlubil svým pokrokem v budování svalové hmoty a lidé na sociálních sítích vidí jediné - jako by otci z oka vypadl.

Mladičký Joseph Baena (21) svého otce skutečně nezapře. Vedle nápadné fyzické podobnosti se dokonce rozhodl věnovat stejným disciplínám, jako jeho světoznámý rodič. Syn kulturisty, herce a politika Arnolda Schwarzeneggera (72) se nedávno na internetu pochlubil se svými pokroky v oblasti budování svalové hmoty.

Mladý atlet a herec Baena často cvičí se svým otcem, kterého neváhá nazvat “nejlepším trenérem na světě”. To koneckonců nemusí vycházet jen z rodinné lásky, Schwarzenegger má mimořádně bohaté zkušenosti a věhlasný titul Mr. Olympia získal hned sedmkrát.

View this post on Instagram

Always happy to see the GAINZ!!! What’s your favorite muscle group to train? #chestday #goldsgym #gainz #pumped

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Joseph je nemanželským synem slavného herce, který vzešel z jeho dlouhodobého románku s rodinnou hospodyní. Schwarzenegger byl tehdy ženatý s Mariou Schriver, se kterou měl čtyři děti – Katherine (29), Christinu (28), Patricka (25) a Christophera (21). Když však Mildred Patricia Baena přivedla na svět malého Josepha a aféra praskla, Schriver Schwarzeneggera opustila a Joseph se okamžitě stal terčem zájmu médií.

Kdyby snad měl Arnold Schwarznegger někdy v úmyslu nemanželského syna zapřít, v případě Josepha Baeny by to snad ani nebylo možné. Mladý muž je totiž slavnému otci čím dál více podobný. Herec a politik však se synem žádný problém nemá. Naopak se nechává často slyšet, že ho má moc rád a i díky společným zájmům spolu tráví spoustu času.

Celebrity - další články

Doporučujeme