Tamara Klusová si propíchla nohu hřebíkem. Fanouškům poslala krásný vzkaz

6. října 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Tamara Klusová s dcerou. (Foto: Instagram tamara_klusova)

Manželka zpěváka Tomáše Kluse (34) Tamara (32) si v neděli přivodila nepříjemné zranění. Na zahradě si propíchla nohu hřebíkem. Následně se jí udělalo nevolno a dcerka Jenovéfa (3) ji v ten moment dojala nádhernými slovy. O příhodě informovala na svém Instagramu.

“Včera jsem si propíchla nohu hřebíkem v zahradě, když jsem šla v šeru pro dřevo. Došla jsem zpátky, udělalo se mi nevolno,” popsala svou příhodu Tamara. “A tak ležím na zemi, Tom mi drží nohy vzhůru a v ten moment přistoupila tahle paninka (dcera) a řekla: Maminko, už pojď za mnou! Já tě “počebuju” živou.” uvedla u příspěvku.

View this post on Instagram

Včera jsem si propichla nohu hrebikem v zahradě, když jsem šla v šeru pro dřevo. Došla jsem zpátky, udělalo se mi (klasicky) nevolno, a tak ležím na zemi, Tom mi drží nohy vzhůru a v ten moment přistoupila tahle paninka, a řekla ,,Maminko, už pojď za mnou! Ja Tě ,,počebuju” živou.” A já v těch slovech viděla tolik paralelních vesmírů. Viděla jsem i dny, kdy mě všechno štve a na nic nemám náladu a nejsem vlastně naživu…. A pak mi projelo hlavou tolik živých dnů, které jsme prožili od první do poslední minuty a které si navždy ponesou v sobě… A od toho ty úrazy a nemoci jsou – aby nás pěkně zastavili a připomněli nám, jak krásné je na světě a abychom chvíli nemohli@delat všechny věci s takovou samozřejmostí, na kterou jsme zvykli. A tak bych Vám do nového týdne ráda popřála, ať z těch 7 dnů je minimálně 6 živých dnů. Pusu! A krásné pondělí!

A post shared by Tamitadyje (@tamara_klusova) on

V ten moment si Tamara vzpomněla na hodně chvil ze svého života a byla ráda za to, že má tak skvělou rodinu. “Projelo mi hlavou tolik živých dnů, které jsme prožili od první do poslední minuty a které si navždy ponesou v sobě,” píše Tamara. “Od toho ty úrazy a nemoci jsou – aby nás pěkně zastavili a připomněli nám, jak je na světě a abychom chvíli nemohli dělat všechny věci s takovou samozřejmostí, na kterou jsme zvyklí,” dodala Klusova manželka.

Svým příznivcům v závěru popřála krásný týden a ať minimálně šest dnů ze sedmi je nezapomenutelných. Někteří uživatelé jí pod příspěvkem děkovali za tak milý vzkaz, který podle nich ukazuje, že i na nepříjemné zkušenosti se dá najít něco pozitivního.

Celebrity - další články

Doporučujeme