Tomáš Klus se ostříhal dohola

7. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Tomáš Klus se ostříhal dohola. (foto: Instagram tomas_klus).

Kytarista z kapely Tomáše Kluse, Jiří Kučerovský, se léčí s rakovinou a podstupuje zákeřné chemoterapie. V nelehkém období se mu snaží pomoct rodina, přátelé a kluci z kapely. Ti se rozhodli zajít ještě dál a všichni, včetně frontmana Tomáše, si oholili hlavu. 

“Vypadám jako mé děti v mládí. Ale nevadí mi to, shledávám účes nadmíru praktickým, kdy po ránu žádný zápasení s kadeřemi, ani volby zda ta, či ona poloha patky.. Navíc vám spousta věcí, které jste dřív považovali za nudné, vyvolá úsměv,” napsal na Instagram Klus. Také na profilu zveřejnil příspěvek, kde jsou všichni vyfoceni bez vlasů.

View this post on Instagram

Vypadám jako mé děti v mládí. Ale nevadí mi to, shledávám účes nadmíru praktickým, kdy po ránu žádný zápasení s kadeřemi, ani volby zda ta, či ona poloha patky.. Navíc vám spousta věcí, které jste dřív považovali za nudné, vyvolá úsměv. Například šampón, hřeben, či gumička.. Jediný problém nastal teď cestou do školky, kdy mi Jenůfka řekla, že to teda mám moc hezký, ale ať už se zase učešu normálně. Do odpoledne mám co dělat.. nemáte někdo kontakt na #bierhanzlovamastnalysinupast #rozpustenyvypusteny ?? – i těm smajlíkům jsem nějak víc podobný ? Krásný den všem, ať už máte na hlavě nic, či cokoli, smějte se a nakažte tím okolí ???

A post shared by spolu@tomasklus.cz (@tomas_klus) on

Samotného kytaristu překrásné gesto dojalo. “Někteří kolegové hudebníci občas něco podobného píšou. “Kapela je moje druhá rodina”. Tohle ale hned tak někdo nepřebije. To je furt covid, covid a pak chytnete normální rakovinu. A po chemoterapii vám slezou vlasy. Toto je náš Tomáš Klus tým,” zveřejnil na Facebooku Jiří. Také se podělil o nápad, stát se tváří nějaké kampaně proti rakovině. “Také jsem si říkal, jestli se nestanu tváří nějaké kampaně “sahejte si na koule” ale došel jsem k závěru, že to je to první, co každý muž udělá, když se ocitne sám před televizí,” dodává s vtipem.

Jeden za všechny, všichni za jednoho, jsme jako rodina,”  napsal zpěvák k jedné z fotografií. Z Instagramu je zjevné, že Tomáš s oholením hlavy neváhal a spolu s celou kapelou věří, že Jirka boj s rakovinou vyhraje.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme