To, co dělá máma, mě nikdy nelákalo, uvedla Slováčková. Naopak vystupování s tátou a bráchou ji baví

18. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Anna Julie Slováčková. (Foto: se souhlasem Anna Julie Slováčková)

Oblíbená zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková měla od mala nakročeno, že půjde ve šlépějích své maminky Dagrmar Patrasové alias Dády, královny dětských srdcí. Dokonce již v pěti letech byla hlasem pohádkového Krtečka. Dnes je ale vše jinak a jde spíše směrem jejího otce slavného muzikanta Felixe Slováčka. Informoval o tom deník Blesk.

Velice často Aničce bývá předhazováno, že měla v kariéře všechno jednodušší než ostatní, protože pochází ze slavné umělecké rodiny.Pořád to slýchávám, ale už si z toho nic nedělám a snažím se to vytěsnit,” popsala pro deník Blesk zpěvačka. Celou dobu se snaží jít svou vlastní cestou.

Mám svou kapelu, své písničky a občas vystupují s tatovým Big Bandem, což mě hrozně baví. Dokážeme to s tátou a bráchou slušně rozjet,” popsala pro deník. Letos v únoru si po boji se zákeřnou rakovinou prsu, nad kterou vyhrála, udělala radost svým prvním sólovým albem – Aura. Album obsahuje jedenáct skladeb. Již v minulosti zpěvačka přiznala, že jeho tvorba a účinkování s kapelou bylo pro ni doslova hnacím motorem a dodávalo jí to v těžkých momentech sílu.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Také dodala, že dráha její maminky Dády ji nikdy nic moc neříkala. To, co dělá máma, mě nikdy nelákalo, prostě je to moje máma a tím bych to uzavřela,” doplnila pro deník Blesk Slováčková.

Celebrity - další články

Doporučujeme