U lékaře jako doma. Hanka Zagorová trpí v lékařském korzetu, mohou za to tři zlomené obratle

1. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka Hana Zagorová. (Foto: se souhlasem Hana Zagorová)

Zpěvačka Hana Zagorová nemá teď jednoduché období, co se zdraví týče. Nejprve ji trápil covid a jeho následky, teď má zase problémy se zády. Proto musí nosit korzet, což zpěvačka poctivě dodržuje. Informaci přinesl Showtime.

Hana Zagorová musela několik koncertů kvůli covidu zrušit. Zpěvačka sice zákeřnou nemoc jakžtakž zvládla, ale prala se s následky. Covid jí způsobil, že se jí po desítkách let značně zhoršila její nemoc červených krvinek. U lékaře byla tak skoro pořád.

Kromě toho se jí do toho ozvala záda. “Trpím strašně. Ale opravdu jen kvůli Markovi Ztracenému, protože mám nalomený tři obratle. Je to výborný a měla bych ležet v posteli. Jestli mě uvidí páni profesoři, tak se budou opravdu hodně zlobit,” přiznala Zagorová magazínu Showtime na konci minulého roku, když se zpěvákem natáčela společný vánoční klip. Proto zrušila pracovní aktivity a rozhodla se, že se bude věnovat především svému zdraví.

View this post on Instagram

A post shared by Hana Zagorová (@hanazagorova_official)

Po dlouhé době se tak ozvala svým fanouškům a popsala, jak náročnou léčbu musí podstupovat. “Tak tohle je můj korzet, seznamte se,” napsala svým obvyklým humorem. Na fotce si s úsměvem stahuje lékařský korzet, který jí zřejmě pomáhá udržet záda ve správné poloze, aby ji méně bolela. Dočkala se spousty povzbudivých komentářů, a to nejen od svých fanoušků, ale i kolegů a kolegyň z branže.

Celebrity - další články

Doporučujeme