Toto jsou osudové ženy krále rokenrolu Elvise Presleyho

27. června 2022·Celebrity·Redakce

Elvis Presley a Priscilla. (Foto: Profimedia)

Filmový snímek Elvis od režiséra Baze Luhrmanna zkoumá podrobně život krále rokenrolu, včetně vztahu s bývalou manželkou Priscillou Presley. Ve filmu ale není vůbec zmíněna druhá žena, která se s ním scházela a dokonce ji Elvis požádal o ruku. Jedná se o Ginger Alden. Informoval o tom server Newsweek.

Životopisný film se zaměřuje hlavně na manželství Elvise s Priscillou a vztah s dcerou Lisou-Marií. Také je veřejně známo, že zpěvák se po jejich rozvodu scházel s Ginger Alden, kterou dokonce krátce před smrtí požádal o ruku.

Jak Elvis potkal Priscillu

Král rokenrolu potkal svou první ženu na večírku, když byl s americkou armádou v Německu. Elvisovi tehdy bylo 24 let a Priscille 14. O tři roky později dovolili rodiče Priscille se přestehovat do Memphisu v Tennessee, kde Elvis žil. Za tři roky se pár vzal. Nevěstě bylo tehdy 21 let a zpěvákovi 32. Manželé spolu byli šest let. V roce 1968 se jim narodila dcera Lisa-Marie.

Později se nechala Priscilla slyšet, že věci byly z počátku velmi těžké, kvůli velké pozornosti tisku.”Začátek byl velmi těžký, ale veděla jsem, na čem jsem, přestože jsem byla ve velmi mladém věku,” uvedla tehdy pro The Independent. Tehdy dokonce přestala číst noviny a časopisy v obchodech s potravinami.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓔𝓵𝓿𝓲𝓼 & 𝓬𝓲𝓵𝓵𝓪 (@priscillandelvispresley)

V září 2021 pak zahraničním médiím řekla, že se vždy cítila nervózně, když manžela nechala samotného, protože Elvis vždy přitahoval pozornost ostatních žen. Ženy k němu tíhly. Takže jsem bývala nervózní, když někam šel. Dokonce bych si s ním šla vyčistit i zuby,” vysvětlila.

Navzdory tomu, že se manželé rozvedly, zůstali oba v kontaktu. Dokonce pár dní před Elvisovou smrtí s ním Priscilla mluvila.

Elvis a Linda Thompson

Pět měsíců po rozvodu se Elvis začal vídat se skladatelkou Lindou Thompson. S ní byl čtyři roky, ale během nich byl zpěvák nevěrný. To skladatelce nevadilo a jeho úlety mu odpouštěla. Miloval ženy. Někdy až moc. Musela jsem mu to občas dopřát,” uvedla pro The Express.

View this post on Instagram

A post shared by 👑CRAZY⚡ABOUT⚡ELVIS👑 (@crazy.about.elvis)

Elvisovy poslední dny po boku Ginger Alden

Po rozchodu a krátkém románku s Mindi Miller, začal Elvis chodit s Ginger Alden. Pár byl spolu devět měsíců, až do smrti zpěváka. Po dvou měsících Ginger požádal král rokenrolu o ruku a dokonce pár dnů před smrtí se nechala slyšet, jak se Elvis těší na svatbu a na novou rodinu.

View this post on Instagram

A post shared by Elvis Energy ⚡️ (@elvis.energy)

Měl dobrou náladu, právě jsme domluvili datum svatby. Chtěl se vrátit na scénu, kterou miloval,” řekla. Zpěvák zemřel 16. srpna 1977, ve věku 42 let. Bezvládné tělo na podlaze koupelny našla právě Alden. Nejprve bylo vysloveno, že se předávkoval drogami, ofciální verze však uvádí, že příčinou smrti byl srdeční infarkt.

Celebrity - další články

Doporučujeme