Trhlá Lorelai z Gilmorek: Neuvěříte, čemu se málem začala věnovat místo herectví

20. února 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Lauren Graham (Profimedia)

Ti, kteří mají seriál Gilmorova děvčata zhlédnutý třeba i několikrát, jistě herečku Lauren Graham milují. Lorelai, mladá svobodná matka dospívající dcery Rory, ale není tím jediným, co ji proslavilo. I v mnoha dalších seriálech či filmech zaperlila mezi hlavními postavami. Informace přináší zahraniční web flipboard.com.

Lauren Graham si zahrála třeba v seriálu Zákon a pořádek, kde se objevila ve třech dílech, v seriálu Famílie nebo v komediálním snímku Božský Evan z roku 2007. Její fanoušci si možná myslí, že ji mají zmapovanou dokonale, ale co dělala herečka před tím, než se stala slavnou?

Narodila se na Havaji, ale ve věku pěti let se se svým otcem přestěhovala do Virginie. Tam se zamilovala do jízdy na koni, kterou už jako malá holčička ovládla a v pozdějším věku se rozhodla účastnit se jezdeckých soutěží. Sport ji bavil a byla v něm opravdu dobrá. Dlouhé roky se jízdě na koni věnovala a ve své věkové kategorii získala i řadu cen. Později ale poznala herectví.

View this post on Instagram

A post shared by Lauren Graham 🍀 (@laurengmx)

Podle Lauren Graham se jedna její posedlost velmi rychle změnila v druhou. A ačkoli se chtěla zpočátku věnovat oběma činnostem, postupně se začala věnovat herectví natolik, že jí na koně nezbyl čas. Mezitím, co obcházela konkurzy a snažila se jako herečka prorazit, našla práci v restauraci, která jí sloužila jako obživa. Ačkoli si po čase udělala jako servírka docela slušnou kariéru, tato práce ji nebavila.

Vždy mě to táhlo k herectví. Práce v restauraci nebyla špatná, ale nebyla pro mě. I když jsem v ní byla dobrá a peníze mi to vydělalo, nedá se to samozřejmě srovnávat s tím, co přišlo potom,” prozradila herečka médiím. Dnes je z ní jedna z hlavních postav Gilmorových děvčat a postava, která se stala vzorem pro mnoho lidí. Původně přitom šlo o mladou dívku milující koně a ženu, která se starala o hosty v restauraci, aby si vydělala nějaký ten dolar.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme