»Tydýt« bude mít nový pořad. Talk show Na Pavláska ale nebude jako ty ostatní

8. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Lukáš Pavlásek

Fanoušci Lukáše Pavláska se rozhodně mají na co těšit. Na svých obrazovkách ho teď totiž budou vídat o něco častěji - jako moderátora nové talk show s názvem Na Pavláska. Do každého dílu pořadu si bavič jako obvykle pozve tři hosty, od ostatních talk show se ale přece jenom bude trochu lišit.

Lukáš Pavlásek (41) se opravdu nenudí. Bavič, scénárista, spisovatel a moderátor si teď nicméně ke všem svým aktivitám přidal ještě vlastní talk show. Na obrazovkách svých televizí budou mít diváci šanci sledovat nový pořad s názvem Na Pavláska. “Vzal jsem si čistou košili a kulisy taky vypadají pěkně,” lákal Pavlásek diváky na svém Instagramu 1. února.

Za vznikem projektu přitom stojí oblíbený komik osobně. „Já jsem to všechno vymyslel. Nápad přišel ode mě, protože jsem se už na vlastní show zkrátka cítil. A doufám, že zúročím všechny svoje zkušenosti z těch mnoha představení,“ uvedl pro server Super.cz.

View this post on Instagram

Vzal jsem si čistou košili a kulisy taky vypadají pěkně?. Další dva díly Talk show Na Pavláska natáčíme v neděli a pondělí, 2. a 3. února v divadle U hasičů od 19:00???. Přijďte se podívat a uvidíte košili i kulisy na vlastní oči?. #napavlaska #talkshow #show #tvprima #ftvprima #lukaspavlasek #zabava

A post shared by Lukáš Pavlásek (@lukaspavlasek) on

„V každé epizodě přivítám tři hosty. Od ostatních talk show je ale ta má odlišná tím, že si s třemi hosty povídám zároveň. Nejprve přijde první host, poté přichází další a na závěr jsou již na pódiu všichni tři dohromady, kdy již mezi nimi probíhá interakce,” popsal, v čem se bude jeho show od těch ostatních lišit.

Na sociálních sítích se moderátor pochlubil již i s úvodní znělkou. Pavlásek na ní kráčí noční Prahou a střílí ze sebe světélkující energii.

View this post on Instagram

Znělka nové Talk show Na Pavláska. Jak se vám líbí?? Nejdřív to rozsvítím na ulici a pak i u vás doma. První díl 18.února na TV Prima od 21:35????. #talkshow #napavlaska #tvprima #znelka #ftvprima

A post shared by Lukáš Pavlásek (@lukaspavlasek) on

Celebrity - další články

Doporučujeme