U Alice Bendové do roka a do dne neplatí. Proč se svatby zatím nedočkala?

27. září 2022·Celebrity·Redakce

Alice Bendová. (Foto: Profimedia)

Modelka a herečka Alice Bendová je zasnoubená od loňského ledna s Michalem Topolem. Bohužel svatba do roka a do dne se nekonala. Proč byla herečka nucena svatbu odložit? To prozradila deníku Blesk.

Alice vždycky prohlašovala, že se do svazku manželského nehrne. Vše se ale změnilo po tom, co ji partner Michal po devíti letech vztahu požádal o ruku. To ti to trvalo, Ty můj blboune nejapnej. A nejsi vůbec romantik, ale ten prstýnek je pohádkovej a náramnickej. Tak přátelé, já jsem na mladý kolena zasnoubená,” napsala tehdy na sociální síť Bendová a dodala, že žádost přišla jednou večer v jejich obýváku a v televizi zrovna dávali Slunce, seno.

Teď se modelka svěřila, že ani jeden na svatbu a přípravy nemají čas. “Chtěli jsme to sfouknout na Kanárech, ale nestihli jsme to a rozhodně nestihneme do konce roku. Je toho nějak moc. I když teď momentálně netočím žádný seriál nebo film, tak práce je dost. Rozjíždím eshop s oblečením, věnuji se realitám a samozřejmě i sociálním sítím. Tím nechci říct, že jsem s herectvím sekla, to rozhodně ne, baví mě hrát a těším se na nějakou fajn nabídku,” sdělila Blesku.

View this post on Instagram

A post shared by Alice Bendova (@alice_bendova_official)

Dvojice se seznámila v roce 2012 na vánočním večírku autobazaru, kde Michal pracoval. Spoustu času tráví dvojice během roku na Tenerife. Z prvního manželství s Václavem Bendou má Alice dvě děti AnnuVaška.

Celebrity - další články

Doporučujeme