V Cannes ohromil svými kráskami! Michael Douglas má doma poklad, nejen krásnou ženu, ale i dceru

20. května 2023·Celebrity·Redakce

Michael Douglas (Zdroj: Profimedia)

Když se člověk podívá na nádhernou dvacetiletou Carys Douglas, je jasné, že když Bůh rozdával krásu, dívka si šla hned několikrát. Herec Michael Douglas se na filmovém festivalu v Cannes pochlubil nejen jí, ale i svou ženou Catherine Zetou-Jones.

O tom, že je Catherine Zeta-Jones nádherná žena, nikdo nepochybuje. Ve svých 53 letech vypadá fenomenálně. I Michael Douglas v mládí patřil mezi hollywoodské krasavce. Proto je jasné, že jejich dcera Carys bude také krásná. A opravdu je. Své rodiče doprovodila na filmovém festivalu v Cannes, kde si její otec přebral cenu od Umy Thurman za celoživotní dílo.

Carys na sobě měla světlý krajkový model od Ellieho Saaba a vypadala naprosto dokonale. Carys vsadila na bílou barvu a dobře udělala. V modelu vynikla její krása, půvab a štíhlá postava. Hnědé vlasy si spletla do drdolu, takže více vynikly její rysy, které zdědila po rodičích.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

To její matka zvolila úplně jiný model. Catherine na sobě měla šaty v rudé barvě s asymetrickým pláštěm. Na známém herci a producentovi bylo vidět, že je na dvě krásné ženy svého života pořádně pyšný. Když ho manželka a dcera líbaly na tvář, měl co dělat, aby udržel slzy štěstí. Na jeho místě by v tu chvíli chtěl být každý muž.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme