Václav Noid Bárta je dvojnásobným tátou! Jméno dcery na poslední chvíli změnili

20. listopadu 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / vaclavnoidbarta_official

Muzikálový herec a kulturista Václav Noid Bárta (39) přivítal na světě svou druhou dceru. Ta se sice měla původně jmenovat stejně jako její maminka Eliška Grabcová (29), nakonec ale dostala jméno, které jí vybrala starší sestřička Terezka (5). 

Václav Noid Bárta potěšil ve středu své fanoušky krásnou zprávou. Na svém Instagramu totiž zveřejnil snímek z porodnice, na kterém je spolu s přítelkyní Eliškou Grabcovou a jejich novorozenou holčičkou. “Ahoj, holčičko naše! Milujeme tě, Eliško. Všechny lásky jsou v pořádku. Jsem šťastnej. Děkuju lásko,” napsal Bárta k fotce.

View this post on Instagram

Ahoj holcicko nase❤️❤️❤️ Milujeme te, Elisko❤️❤️❤️ Vsechny lasky jsou v poradku❤️ Jsem stastnej???? Dekuju lasko @eliskagrabcova ❤️❤️❤️

A post shared by Vaclav Noid Barta (@vaclavnoidbarta_official) on

Druhá zpěvákova dcera měla sice dostat jméno Eliška, těsně před narozením se ale rodiče rozhodli, že to bude Elza. Jméno si prosadila starší zpěvákova dcera Terezka. Právě Elza z pohádky Ledové království je totiž její oblíbená pohádková postava.

“Jméno vybrala moje pětiletá dcera Terezka. Vybrala jméno Elza. Ale tam je strašná výhoda toho, že Elza znamená i Eliška, dejme tomu, a maminka je Eliška, takže to vyšlo krásně. A mně se Eliška vždycky hrozně líbilo,” přiznal zpěvák krátce před narozením holčičky v pořadu Host Frekvence 1. Nakonec však zvítězila varianta Elza, jak Bárta potvrdil deníku Blesk.

Novorozená dívenka je prvním společným dítětem zpěváka a jeho současné přítelkyně Elišky Grabcové. Starší Terezku měl Noid se svou bývalou manželkou Gabrielou Dvořákovou (29). Také ona už má v současnosti nového partnera. V prosinci loňského roku přivedla na svět druhou holčičku a letos v lednu přišla svatba.

Celebrity - další články

Doporučujeme