Vánoční přání podle královské rodiny: William s Kate pózují na dovolené, Charles s Camillou v roušce

14. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ Charles a Camilla. (Foto: Shutterstock)

Roušky vládnou světu. Ví to i princ Charles, který jako vánoční přání použil fotografii, na které své ženě vévodkyni Camille pomáhá nasadit roušku na dostizích. To William a Kate použili tradičnější přání a společně s dětmi pózují na fotce z rodinné dovolené. Informaci přinesla BBC.

Přání posílá královská rodina svým spolupracovníkům, přátelům a nadacím, se kterými spolupracují. Charles chtěl zřejmě ukázat, že pandemie nemoci covid-19 provázela celý svět i v roce 2021 a že on s manželkou Camillou nařízení respektují. Fotograf Sam Hussein je zachytil na dostizích v Ascotu.

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Charles má na hlavě cylindr a na obličeji roušku, pomáhá své ženě nasadit její barevnou roušku, která ladí s barvou jejích světlých šatů. Proč tento snímek manželé použili, ale nikdo z nich nevysvětlil. “Jak začíná odpočítávání dnů do Vánoc, sdílíme naše vánoční přání,” napsali k tomu na instagramu.

To Kate s Williamem pořídili vánoční snímek na dovolené v Jordánsku. Jsou na něm společně s dětmi a působí velmi uvolněně a radostně. Loni královská rodina pro fotografii určenou jako vánoční přání pózovala na balíku slámy před hromadou dřeva ve svém venkovském sídle v hrabství Norfolk.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Celebrity - další články

Doporučujeme