Vednula Pizingerová už se zakulacuje. Poprvé ukázala těhotenské bříško

18. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / vendulapizingerova

Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (48) poprvé veřejně ukázala své těhotenské bříško. Své třetí miminko čeká s mladším manželem Josefem (32) krátce před padesátkou, kritický první trimestr má již ale za sebou a pupík se jí krásně zakulacuje.

Těhotenství oznámila Vendula Pizingerová spolu s manželem Josefem na prvního máje. Učinila tak až ve čtvrtém měsíci, když už měla za sebou celý první trimestr. Tehdy ovšem ukázali jen společné foto s dětskými botičkami po Josefovi, na kterém toho příliš vidět nebylo.

Nyní šéfka nadace Kapka naděje poprvé ukázala, jak se zakulacuje. Na sociálních sítích se poprvé pochlubila s těhotenským snímkem z výletu do přírody, na kterém už nemůže být pochyb, že se rodina brzy rozroste.

“Nic není věčné kromě nás… Tak se těším na život, každý den. Na všechno, co přinese. Nejsem idealista, tak vím, jak věci chodí! Ale přese všecko! Jo,” napsala Pizingerová k fotografii.

View this post on Instagram

Nic neni vecne krome nas…… tak se tesim na zivot,kazdy den. Na vsechno co prinese. Nejsem idealista tak vim jak veci chodi! Ale preze vsecko!!!! Jo!❤️ ……….#❤️#

A post shared by Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova) on

Pizingerová se za o šestnáct let mladšího sportovce provdala v roce 2017. Zatímco pro něj bude miminko prvním dítětem, Vendula již měla dvě děti se skladatelem Karlem Svobodou (†68). Patnáctiletý Jakub s nevlastním otcem prý vychází skvěle, starší Klárka bohužel v dětství podlehla leukémii.

Celebrity - další články

Doporučujeme