Velikonoční Hanička Zagorová: Fanouškům poslala milý úsměv ve vyzdobeném korzetu

19. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Hana Zagorová. (Foto: Profimedia)

Zpěvačka Hanka Zagorová se již dlouho potýká se zdravotními problémy, ale své fanoušky jednou za čas potěší fotografií na svém instagramu. O víkendu své sledující potěšila fotkou, na které se zářivě usmívá, ačkoliv stále musí nosit korzet kvůli zlomeným žebrům.

Zpěvačka vypadá stále skvěle i před to, že již musela zrušit několik svých koncertů kvůli zdravotním problémům, které se jí ne a ne pustit. Svůj korzet, který musí nosit kvůli třem zlomeným žebrům, si vtipně ozdobila kraslicí a všem připila vaječným likérem. Její milý úsměv jistě všechny fanoušky potěšil.

Nejprve jí covid způsobil velké zdravotní problémy, kvůli kterým je u doktora skoro jak doma. Do toho upadla a naštípla si tři žebra a má velké problémy se zády. Přesto, že se ně chvíli odmlčela a lidé tak nevěděli, jak se jí daří, v neděli všechny skrze sociální sítě ujistila, že jí úsměv z tváří nezmizel.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Hana Zagorová (@hanazagorova_official)

“Krásné Velikonoce jako vymalované!” zněl nápis pod její velikonoční fotografií, kterou zveřejnila v neděli před velikonočním pondělí. “I Tombě, Hani!” popřála jí v komentářích bývalá první dáma Dagmar Havlová. “Krásné svátky a pohodu, Hani,” napsal jí i moderátor a zpěvák Honza Musil.

Celebrity - další články

Doporučujeme