Vendula Pizingerová (48) se chlubí malým Pepíčkem. Takhle se miminko sžívá se zbytkem rodiny

30. října 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / vendulapizingerova

V půlce října přivedla Vendula Pizingerová (48) na svět svého nejmladšího syna Pepíčka. Oba se naštěstí těší dobrému zdraví a malý chlapeček je podle rodičů velmi hodné miminko. Omezení volného pohybu osob, které v současnosti platí, tak hrdá máma vůbec nevnímá a místo toho se raduje, jak se Pepa hezky sžívá se všemi příbuznými. 

V půlce října přivedla Vendula Pizingerová (48) na svět svého nejmladšího syna Pepíčka. Oba se naštěstí těší dobrému zdraví a malý chlapeček je podle rodičů velmi hodné miminko. Omezení volného pohybu osob, které v současnosti platí, tak hrdá máma vůbec nevnímá a místo toho se raduje, jak se Pepa hezky sžívá se všemi příbuznými.

Když se Vendule Pizingerové podařilo otěhotnět těsně před padesátkou, řada lidí to vnímala jako hazard se zdravím. Ona a její manžel Josef (33) si ale miminko velmi přáli a malý Pepa je pro ně dar z nebes.

“Samozřejmě, že existuje pár kverulantů, kteří k tomu měli nějaký nevhodný komentář,” uvedla šéfka nadace Kapka naděje v Show Jana Krause. To jí ale její současné štěstí rozhodně nekazí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Josef&Josef❤️u nas striha nehty ten kdo nejlip vidi? a takhle si uzivame statni svatek:) lepsi nez vyznamenani ???za cokoli??? #laska#love#❤️ @josefpizinger

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova),


“I když je u nás doma teď občas slyšet dětský pláč, tak cítím neskutečný klid… Nemám pocit, že kamkoli musím. Vše objímá klid a svoboda. Dny pomalu letí v souběhu věcí, které se dějí venku… Vše o čem sním je láska, i když vím, že je prchavá. A slibuju, že nebudu hledět na to, co a jak by mělo správně být! Protože to stejně nikdo neví,” svěřila se nedávno na sociálních sítích, kde hojně vystavuje roztomilé fotky miminka.

Foto: Instagram / vendulapizingerova

Celebrity - další články

Doporučujeme