VIDEO: Koukalová zazpívala naživo hit Není nutno. Trapné, kritizují fanoušci

13. června 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Gabriela Koukalová vystoupila na nejmenované dětské akci jako zpěvačka. Se skupinou Mirai si střihla známou písničku Není nutno a krátký záznam pověsila na svou facebookovou stránku. Jakmile to však udělala, opět se na ni snesla vlna kritiky. Lidé ji začali označovat za trapnou.

Gabriela Koukalová pověsila na svůj Facebook video, na kterém zpívá po boku kapely Mirai. “Děkuji za všechny zprávy, které od vás mám tady na Facebooku i v mailu. Nestíhám všem odepisovat  Ptáte se mě i osobně, jak to všechno zvládám. Vězte, že dobře! Šla jsem do psaní knihy s tím, že to má smysl a vaše reakce mi ukázaly, že opravdu mělo,” začíná příspěvek.

“Bylo samozřejmě i hodně negativních komentářů, máte na ně právo a čekala jsem je. Možná jsem doufala v trochu méně negativních článků, ale to je asi má přirozená naivita  Povídání si s vámi na besedách a autogramiádách je neskutečně nabíjející. A skvělé jsou akce pro děti. Posílám vám z jedné takové písničku.
Hezké pondělí a úspěšný pracovní týden,” pokračuje. A kritice se nevyhnula ani tentokrát.

Poté, co Koukalová zveřejnila na sociální síti záznam z dětské akce, na které pěvecky vystoupila, začaly se pod jejím příspěvkem množit negativní komentáře. Je nějaký, ale nějaký opravdový důvod, proč zahodit kariéru a zklamat asi hodně fanoušků?” ptá se například jeden diskutující. “Je to trapné. Ovlivněna mužem. Byla to bohyně….” myslí si další.

Bývalá sportovkyně se však dočkala i nějakých slov pochvaly. “Gábinko, konečně jsem dočetla Vaši knihu. Prošla jsem si něčím podobným a vím, že to pro Vás muselo být peklo. Vykašlete se na všechny ‘rádobykritiky’ a myslete jen a jen na své zdraví, na lidi , kteří Vás mají rádi i bez biatlonu a žijte svůj život podle svých představ a ne podle představ někoho jiného. Držím Vám palečky a ať se vám daří,” zastala se jí například jedna z fanynek.

Děkuji za všechny zprávy, které od vás mám tady na facebooku i v mailu. Nestíhám všem odepisovat ? Ptáte se mě i osobně, jak to všechno zvládám. Vězte, že dobře! Šla jsem do psaní knihy s tím, že to má smysl a vaše reakce mi ukázaly, že opravdu mělo. Bylo samozřejmě i hodně negativních komentářů, máte na ně právo a čekala jsem je. Možná jsem doufala v trochu méně negativních článků, ale to je asi má přirozená naivita ? Povídání si s vámi na besedách a autogramiádách je neskutečně nabíjející. A skvělé jsou akce pro děti. Posílám vám z jedné takové písničku.Hezké pondělí a úspěšný pracovní týden!Gábi

Zveřejnil(a) Gabriela Koukalova dne 4. červen 2018

Celebrity - další články

Doporučujeme