Vítězem StarDance se stal favorit Jan Cina. Farářka Kopecká byla druhá, krasobruslař Verner třetí

19. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jan Cina a Adriana Mašková (Zdroj: se souhlasem České televize)

Vítězem 11. ročníku taneční soutěže Stardance aneb když hvězdy tančí se stal Jan Cina s Adrianou Maškovou. Na druhém místě skončil pár Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, třetí byl Tomáš Verner s Kristýnou Coufalovou. O vítězi rozhodli diváci České televize.

V letošním finále StarDance byly hned tři páry – herec Jan Cina s Adrianou Maškovou, krasobruslař Tomáš Verner a Kristýna Coufalová a farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík. Možná poprvé za historii pořadu to byl nejrozdílnější trojice, co se povolání VIP osobností týče.

Cina s Maškovou zatančili jako první chachu, pak tango a disco freestyle. V druhé části, kdy porota už body neudělovala pak paso doble jako svůj nejlepší tanec. Verner s Coufalovou začali rumbou, jejich nejlepším standardem bylo tango, ale závěrečný lindy hop freestyle se jim moc nepovedl. Za nejlepší tanec zvolili waltz. Kopecká a Dědík předvedli z latiny jive, ze standardu také tango a balet alá Černá labuť byla jejich freestylem. I oni svůj nejlepší tanec zvolili paso doble.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Nechyběl ani společný tanec všech párů. Na parket se tak vrátili Pavel Trávníček Zdeněk Godla, Mirai Navrátil, Andrea Sestini Hlaváčková, Simona Babčáková, Marika Šopovská a Tereza Černochová se svými tanečními partnery. Tanečník Martin Prágr má ale covid a v karanténě skončili i jeho kolegové Dominik Vodička a Robin Ondráček.

Vypadlé páry s Vernerem, Cinou a Kopeckou zatančily vánoční valčík. Za dva chybějící tanečníky zaskočili Jakub Necpál a Marek Dědík, který celou choreografii měl na svědomí. Tu vynechala Simona Babčáková, tanečník ale doplnil chlapecký sbor Boni pueri. Zpestřením byla i narozeninová píseň a gratulace moderátorovi Marku Ebenovi, který včera oslavil 64. narozeniny.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Na třetím místě se umístili Tomáš Verner a Kristýna Coufalová. Vítězem se stal nakonec Jan Cina s Adrianou Maškovou, kterým trofej pro krále a královnu tanečního parketu předala minulá vítězka Veronika Khek Kubařová. „Děkuji za oslovení do soutěže, je to takový můj sen. Děkujeme všem, kdo se na vše podíleli, všem párům za to, co jsme spolu prožili,“ řekl viditelně dojatý vítěz, který poděkoval samozřejmě i své taneční partnerce.

Pamatuji si ten moment, kdy jsme si na začátku řekli, že si to chceme užít a že ta radost je hrozně důležitá,“ dodal. „Když jsem se dnes ráno probudila, řekla jsem si, že je úplně jedno, jak to dopadne, protože všichni jsme vyhráli už jen tím, že jsme došli sem. A to se netýká jen nás, co ve finále jsme, ale všech,“ řekla Mašková, ani ona slzy dojetí neudržela. I ona poděkovala svému tanečnímu partnerovi. Prostor dostali i zbylé páry, kteří opět děkovali sobě navzájem, ostatním párům i lidem, kteří pro StarDance pracují.

Celebrity - další články

Doporučujeme