Všechno nejlepší, princezno! Jak šel čas s milovanou Kate, která slaví 42 let

9. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Vždy usměvavá, půvabná, milovaná princezna Kate, která vždy zodpovědně plní své královské povinnosti, slaví v úterý 9. ledna své 42. narozeniny. Její životní příběh se zdá být jako z pohádky, třeba jen proto, že se stala nefalšovanou princeznou, která má po svém boku prince a budoucího krále. Pojďme se společně podívat, jak šel čas s dnes již trojnásobnou maminkou a oblíbenou členkou královské rodiny.

Její královská Výsost, princezna z Walesu (do předloňského podzimu vévodkyně z Cambridge), rodným jménem Catherine Elizabeth Middleton, občanským jménem Catherine Elizabeth Mountbatten-Windsor, známá ale prostě jako Kate je prototypem perfektní členky královské rodiny. Může za to její původ, nikdy nemizící úsměv, elegance, vlídnost, mateřská láska i zodpovědnost vůči svému postavení. Narozeniny prý princezna oslaví jen s rodinou ve Windsoru, protože děti se teprve chystají vrátit se do školy po vánočních prázdninách. Údajně si s nimi dopřeje sladkou hostinu v podobě „želé a zmrzliny“.

Kate se snaží být přínosná pro společnost a veřejnost. Pomáhá v několika komunitních centrech, pravidelně navštěvuje školy a diskutuje s dětmi na témata, jako jsou ekologie a péče o životní prostředí nebo literatura. S celou rodinou se často zapojují do charitativních akcí a navštěvují různě znevýhodněné děti.

Se svým manželem princem Williamem se Kate seznámila během studií na vysoké škole v St. Andrews. Ovšem ani láska jako z pohádky se neobejde bez krizí. Pár se dokonce i víckrát rozešel, nicméně vše překonali a v listopadu 2010 oznámili zásnuby. Hned na jaře 29. dubna 2011 se konala nádherná a pompézní královská svatba.

Princezna přiblížila rodinu lidu

Kate do královské rodiny ihned zapadla a své královské povinnosti plní od samého začátku na jedničku. Vyvarovala se všem skandálům a faux pas, což je velice obdivuhodné pro někoho, kdo se do rodiny přivdal a nevyrůstal v ní. Zároveň se jí podařilo královský přísný protokol lehce rozvolnit. Díky ní a jejímu manželovi se královská rodina více přiblížila lidem, což je velkým krokem k posílení důvěry a popularity monarchie.

Kate jako správná matka

Kate a William mají tři děti. Desetiletého prince George, osmiletou princeznu Charlotte a nejmladšího pětiletého prince Louise, který platí za miláčka veřejnosti díky svým rozkošným posunkům během oficiálních akcí. Kate své děti nijak nerozmazluje a učí je pokoře, což je pro významné děti žijící v paláci k nezaplacení. S dětmi tráví čas především v kuchyni, protože sama Kate ráda vaří a děti jí rády pomáhají. Zároveň se s nimi snaží být často venku a učí je, jak se chovat ke zvířátkům nebo jak se pěstuje ovoce a zelenina. Veškeré rodinné aktivity a chvíle velice ráda fotografuje. Stejně jako každá pyšná máma.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Pokochejte se jejím vkusem

 

Celebrity - další články

Doporučujeme