Vzpomínáte na skupinu No Doubt s Gwen Stefani? Po devíti letech spolu vystoupili na Coachelle

14. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Gwen Stefani / No Doubt (Zdroj: Profimedia)

Když v roce 1996 do rádií zavítala píseň Don’t Speak, stala se z od kapely No Doubt přes noc jedna z nejpopulárnějších kapel na světě. Gwen Stefani, hlas skupiny No Doubt, se však v roce 2004 rozhodla vydat na sólovou kariéru a kapela se rozpadla. Nyní jsou zpátky spolu a to ve velkém!

Každé devadesátkové dítě zná pár písniček od kapely No Doubt, takže vidina toho, že se kapela znovu setká na pódiu a naservíruje své největší hity, zkrátka musela vzbudila rozruch. V rámci extrémně navštěvovaného festivalu Coachella se Gwen podle plánu objevila na pódiu, ale nikdo nečekal, že se k ní přidá i kapela No Doubt. Společně zahráli hity, jako například Just a Girl, Don’t Speak, Spiderwebs a další.

„Je to neuvěřitelných devět let,” zvolala frontmanka kapely na pódiu, kde se k ní poprvé po téměř deseti letech připojili baskytarista Tony Kanal, kytarista Tom Dumont a bubeník Adrian Young. “Mysleli jsme, že bychom měli oprášit pár starých hitů, co vy na to?” promluvila k fanouškům Gwen.

Fanoušci křičeli jako o život a dokonce s kapelou zpívali každé slovo textů slavných písní. Není se tedy čemu divit, že osmdesátiminutový set obdržel na internetových portálech a sociálních sítích pozitivní ohlasy. Zda se jednalo o opravdový comeback nebo ojedinělou záležitost, se zatím neví, ale fanoušci chtějí víc.

Celebrity - další články

Doporučujeme