Zklamání pro fanoušky! Lucie Bílá RUŠÍ koncert jen pár hodin před začátkem

5. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Lucie Bílá ruší dva víkendové koncerty kvůli zdravotním potížím. Už dopoledne na sociální síti psala, že začala brát antibiotika na zánět průdušek. Na koncerty se chystaly tisíce fanoušků. " Nedovedete si představit, jak je to pro mne těžké, ale musím poprvé v životě říct: dnes ani zítra nevystoupím. Celým svým srdcem se vám omlouvám," omluvila se Bílá.

„30 let se připravuji na tak velký koncert. Posledních několik měsíců poctivě ladím formu psychicky i fyzicky. A teď se mi stalo to, o čem se všem zpěvákům zdá v nejhorších snech. Dvakrát vyprodaná O2 arena na a já mám zánět průdušek. Nemám hlas. Jsem zvyklá jít na podium v jakémkoli stavu, ale nemůžu jít bez hlasu. Nedovedete si představit, jak je to pro mne těžké, ale musím poprvé v životě říct: dnes ani zítra nevystoupím. Celým svým srdcem se vám omlouvám,” uvedla v oficiálním oznámení zpěvačka Lucie Bílá.

Sobotní a nedělní vystoupení se přesouvají na nový termín 8. ledna 2017 z důvodu zdravotní indispozice zpěvačky. Vstupenky zůstávají v platnosti. Koncert z 5.11. se přesouvá na 8. ledna 2017 od 20:00 a koncert z 6.11. se přesouvá na 8. ledna 2017 od 14:00. 

“Třicet let se chystám na tenhle den. Ráno jsem začala brát antibiotika na zánět průdušek. Buďte se mnou,” psala dopoledne na Facebooku zpěvačka. Teď už je jasné, že sobotní a nedělní koncerty nebudou.

“Velmi se omlouváme, ale dnešní a zítřejší koncert Lucie Bílé se ruší,” potvrdili informaci i zástupci O2 areny, kde měla Bílá vystupovat.

Zpěvačka Lucie Bílá měla dnes poprvé ve své kariéře samostatně vystoupit v pražské O2 areně. Na koncertu s názvem Fifty Fifty měla zazpívat se skupinou Petra Maláska a symfonickým orchestrem. Mezi hosty měla být kapela Arakain a světlomalíř a showman Alex Dowis. Koncert byl naplánován k příležitosti Bílé padesátin, které oslavila v dubnu. Stejná show měla proběhnout i v neděli.

Autor: Anna Netušilová

Celebrity - další články

Doporučujeme