Zpěvačka Lenny ukázala krásnou babičku (93): Půvab mají zjevně v rodině

11. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Lenny, zpěvačka a pianistka Lenka Filipová mladší. (Foto: ČTK / Martin Štěrba)

Písničkářka Lenny (27) své geny rozhodně nezapře. Své mamince Lence Filipové (67) jako by z oka vypadla, teď se ale ukázalo, že toho hodně podědila i po další ženě, své pohledné babičce (93). U příležitosti jejích narozenin sdílela Lenny několik snímků, které jasně dokazují, že půvab mají v rodině.

Zpěvačka, klavíristka a hudební skladatelka Lenka Filipová mladší alias Lenny překvapila své fanoušky a na sociálních sítích sdílela několik snímků své milované babičky. “Dámy a pánové, moje babička slaví neuvěřitelných 93 let,” oznámila na instagramu. Na šesti snímcích pak ukázala svou babičku jako miminko, malou holčičku, mladou dívku, dospělou ženu i stylovou seniorku.

Na jedné z fotek můžeme navíc i vidět i zpěvaččinu prababičku, jak drží babičku Filipové ve své náruči. “Rok 1945, babička ve svetru, který si sama upletla,” píše Filipová k jednomu z obrázků. “Babička cestovatelka na návštěvě v Libanonu (kdyby prý neměla děti, tak by tam už zůstala),” popisuje další.

View this post on Instagram

A post shared by Lenny (@lennyfilipova)

Právě tato informace zaujala módní návrhářku Blanku Matragi (68).Leni moc zdravím a zvu Vás obě, i maminku do Libanonu. Pevné zdraví všem,” vzkázala všem třem generacím krásných žen.

Mnoho z fanoušků nedokázalo vůbec uvěřit, že číslovka odpovídá realitě. “Wow, tak z té aktuální poslední fotky bych jí tipla nanejvýš 70 let! To je neuvěřitelný. Ať je stále zdravá a svěží,” popřála jedna z komentujících. “Upřímně, ani bych tomu nevěřila, vypadá neskutečně krásně a je vidět, jak moc jste si podobné,” poznamenala další.

Zpěvačka Lenka Filipová starší v roce 1982. Foto: ČTK

Velmi podobná je Lenny také své mamince, zpěvačce Lence Filipové. S tou má navíc velmi dobré vztahy. Když se po více než 30 letech rozpadlo manželství Filipové starší a otce Lenny, Borise Drbala, stala se pro ni nepostradatelnou oporou.Lenka se uzavřela do sebe a jediný, s kým byla schopna komunikovat, byla její dcera Lenny,” uvedl tehdy zdroj blízký rodině deníku Blesk.

Celebrity - další články

Doporučujeme