Zpěvák Pavel Callta se dal na herectví! V Ulici si zahraje barmana Jonáše

24. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvák Pavel Callta. (Foto: se souhlasem Pavel Callta)

Zpěvák Pavel Callta konečně prozradil, kde se na něj mohou fanoušci těšit! Dostal nabídku na svou první hereckou roli v oblíbeném, nekonečném seriálu Ulice. Ztvární v něm nového barmana Jonáše. Inforomala o tom produkce na Facebooku seriálu.

Že je Pavel Callta mladý talentovaný a sympatický zpěvák, to už je všem známo. Jak se ale bude fanouškům líbit jako herec? To teprve uvidíme. Už v minulosti jsme vás informovali o tom, že  nám zpěvák v Insta-Callu Frekvence 1 řekl, že se chystá zabrouzdat do hereckých vod. V té době Pavel ještě nesměl nic podrobnějšího prozradit.

Ke konci týdne oznámila produkce divácky oblíbeného seriálu Ulice, že do něj zavítá nová tvář. Pohledného a sympatického barmana Jonáše si zahraje právě Pavel. Ten se na obrazovkách poprvé objeví ve středu 26. května.

Jonáš pochází z Děčína a je synem Kateřininy (majitelka restaurace) známé. Je to mladý, spolehlivý a tak trochu tajemný kluk, kterého Kateřina zaměstnala, aby jí pomohl s rozjezdem nového podnikání,” popsal svou roli Pavel v rozhovoru pro portál Nova PLUS.

Na place se zpěvák nejvíce potkává s Martinou Randovou, která hraje novou majitelku restaurace Kateřinu a Alenou Štréblovou, která hraje jeho kolegyni, servírku Milenu Pumrovou. “Jsou to skvělé herečky a sedli jsme si. S Martinou jsme se domluvili, že když bude mít jakoukoliv připomínku k mému výkonu, budu rád, když mi poradí. Herectví je pro mě výzva, a tak trochu splněný sen,” uvedl pro portál TV Guru.

Také v rozhovoru pro portál dodal, že mu je Ulice velmi blízká, jelikož se na ni dívala jeho maminka. Ulici vnímám jako sympatický seriál, a věřím, že mě tato zkušenost mnohému naučí,” doplnil na závěr Callta.

Celebrity - další články

Doporučujeme