Zvláštní výchova dětí Brada a Angeliny. Chůvy z jejich rodiny utíkaly, děti domu vládly

23. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Brad Pitt a Angelina Jolie (Foto: Shutterstock)

Manželství Brada Pitta a Angeliny Jolie doprovázelo spoustu skandálů. A po jeho konci tomu není jinak. Na povrch se dostávají stále nové informace, které potvrzují, že vše nebylo tak růžové, jak se na první pohled mohlo zdát. Informaci přinesl web Daily Mail.

Pár se seznámil na natáčení filmu Pan a paní Smithovi, díky čemuž si získali velký obdiv a sympatie u veřejnosti. Jako o páru se o nich začalo psát v roce 2004, o deset let později se vzali. Dva roky po svatbě přišel nečekaný rozchod a jejich cesty se rozešly. Stále se vedou soudy o opatrovnictví jejich dětí, navíc se k tomu přidala žaloba ze strany herečky. Podle ní ji Brad v roce 2016 fyzicky napadl.

Děti slavného páru jsou jedním z důvodů rozpadu vztahu. Mluví se o tom, že Madox, Pax, Zahara, Shiloh a dvojčata Knox a Vivienne vládly jejich domu. V rodině prý neexistovala žádná pravidla, děti nikdo nevedl k tomu, aby si nacházely přátele i jinde než doma se členy rodiny. Maddox prý v jednu chvíli mluvil jen francouzsky, i když s tím všichni kromě Angeliny a Paxe měli problém.

Shiloh Jolie-Pitt, a Brad Pitt (Zdroj: Profimedia)

Shiloh zase nějakou dobu odpovídala jen těm, kdo ji oslovili Johne a oblékala se jako kluk. Prý jí k tomu přivedlo nadšení z filmu Petr Pan. Nyní se ale rozmyslela a vyrostla z ní krásná dívka, která se věnuje tanci a hudbě. Zvláštní chování dětí vedlo k tomu, že z domu utíkaly chůvy, kterým to přišlo zvláštní. Jedna z chův prý skončila kvůli tomu, že děti trvaly na tom, že k snídani chtějí jen pizzu nebo čokoládu.

Počet chův se pohyboval od šesti do devíti, každá měla na starost jedno z dětí jako hlavní odpovědnost. Chůvy se každý půl rok střídaly, aby mezi nimi a dětmi nevzniklo až moc silné pouto. Jednu dobu v domě pracoval i bratr Angeliny James Haven, ale děti ho oslovovaly “tatínku”, což se Bradovi nelíbilo.

Od rozchodu děti pravidelně navštěvují terapeuta, což jim bylo nařízeno soudně. Angelina chtěla mít potomky ve své péči, ale soud rozhodl ve prospěch Brada. Ona se pak odvolala a děti získala primárně do své péče. Pitt je tak vídá na určitý počet hodin ve školní den a každý druhý den o víkendech a svátcích.

Celebrity - další články

Doporučujeme