Chlupatý hrdina! Postižený pes zachránil miminko, které jeho náctiletá matka pohřbila zaživa

18. května 2019·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Thai television

Postižený pejsek jménem Ping Pong se stal ve své vesnici na severovýchodě Thajska legendou poté, co hrdinně zachránil novorozené miminko. Svým hrabáním a štěkáním upozornil místní obyvatele, kteří následně ze země vysvobodili chlapce, kterého zaživa pohřbila jeho vyděšená patnáctiletá matka.

Pýchou svého sousedství se ve středu stal na jednu packu ochrnutý pejsek Ping Pong poté, co svým zběsilým hrabáním, štěkáním a všemožným úsilím přilákal místní farmáře ke konkrétnímu místu v zemi ve vesnici Ban Nong Kham severovýchodně od Bangkoku v Thajsku.

Pes svým hrabáním odhalil dětské nožičky a místní obyvatelé poté z hlíny vytáhli zdravého novorozeného chlapečka, kterého zaživa pohřbila jeho vyděšená patnáctiletá matka.

Školačka se k činu přiznala. K činu se údajně uchýlila proto, že se bála, že její rodiče a zejména otec zjistí, že byla těhotná. Policie ji obvinila z pokusu o vraždu. Rodina dívky se zavázala o chlapce se postarat. Ten byl po záchraně ihned ošetřen lékaři a podle místních zdrojů je v pořádku.

Podle policistů, kteří se případem zabývají, je dívka nyní v péči psychologů. Svého činu údajně lituje a tvrdí, že jednala impulzivně bez toho, aby to více promyslela.

Články - další články

Doporučujeme