Fanoušci se radují! Craig potvrdil, že i v příští bondovce bude hrát agenta 007

16. srpna 2017·Celebrity·Redakce

shutterstock

Po měsících spekulací britský herec Daniel Craig potvrdil, že se ještě jednou na filmová plátna vrátí v roli neohroženého agenta Jejího Veličenstva Jamese Bonda. Craig ztvárnil hlavní roli již ve čtyřech bondovkách: Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre.

Spekulace o herci, který ztvární agenta s povolením zabíjet v pětadvacátém filmu oblíbené série, ukončil Craig během rozhovoru s moderátorem americké The Late Show Stephenem Colbertem. Na otázku, zda bude v nové bondovce opět hrát titulní roli, odpověděl krátce: “Ano.” Dostalo se mu za to bouřlivého potlesku publika.

Na otázku, zda se po pětadvacáté bondovce objeví ještě v nějaké další, ale 49letý Craig odpověděl zamítavě. Už po posledním filmu Spectre přitom britský herec tvrdil, že by si raději podřezal žíly, než aby agenta Jejího Veličenstva opět hrál. Později svůj výrok označil za důsledek vyčerpání po natáčení.

Že se Craig opět ujme role Jamese Bonda už na počátku července uvedla dlouholetá producentka akční série Barbara Broccoliová. Britský herec ještě v úterý v rozhovoru s bostonským rádiem Magic 106.7 tuto informaci ale potvrdit odmítal.

Produkční společnosti Metro-Goldwyn-Mayer a Eon Productions už dříve oznámily, že se nové dobrodružství agenta 007 bude v amerických kinech promítat od 8. listopadu 2019. V Bondově vlasti, Spojeném království, a ve zbytku světa včetně Česka se premiéra nového snímku uskuteční “tradičně” o něco dříve než ve Spojených státech.

Zdroj: ČTK

Celebrity - další články

Doporučujeme