Bába pod kořenem má konkurenci. V médiích koluje zpráva, že se opilý ženich ztratil ze své svatby

23. srpna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Vzpomínáte na reportáž o bábě pod kořenem, která nedávno slavila desetileté výročí? Tato reportáž se stala slavnou, protože spousta lidí nedokázala pochopit, z jakého důvodu vznikla o této události vůbec nějaká mediální zmínka. A nyní se v médiích objevila podobně zajímavá zpráva. Ženich Jiří zmizel ze své svatby. Hledali ho svatebčané i policie. Informovali o tom například TV Nova nebo Blesk.

Normálně na svatbách dochází k únosu nevěsty. Tentokrát však zmizel ženich. Jenže, jak se později ukázalo, jeho nikdo neunesl. Kolem desáté hodiny večerní, kdy byly oslavy uzavření manželského svazku v plném proudu, si svatebčani všimli, že dlouho neviděli ženicha.

Proto nastala pátrací akce, do které se zapojili svatebčani i policie. A tak se v pátek večer dočkal Kořenov na Semilsku vzrušujícího pozdvižení. “Operační důstojník na místo vyslal dvě dvoučlenné hlídky, které s sebou přivezly i služebního psa, a k nim se přidalo 55 svatebčanů,” sdělila mluvčí policie Ivana Baláková.

Ženich však údajně neměl zaječí úmysly. Jen se v důsledku pozřeného alkoholu zkrátka někam zatoulal. “Jsem se vydal někam, ani nevím kam,” popsal televizi Nova ženich Jiří. “Hledali jsme zhruba do tří do rána. Auty, pěšky, hledali jsme i v kořenovském tunelu,” doplnil bratr ženicha. Později se naštěstí ženich našel a nevěsta nemusela dále propadat depresi. Po této události už ho prý jen pak pít nenechá.

Koktejl - další články

Doporučujeme