Fenka se zaběhla na stadion. Rázem se z ní stala fotbalová hvězda

5. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Když se Jorge León vydal se svou fenkou Jaru na obvyklou procházku netušil, že pes se rozhodne podívat na stadion. Vběhnul přímo do sportovního utkání a z milého německého ovčáka se rázem stala fotbalová hvězda. Informoval o tom server The Dodo.

León se psem šel kolem místního fotbalového stadionu, kde zrovna probíhal zápas. Na chvíli se muž zastavil v místě, kde šlo z venku na trávník vidět a chvíli utkání pozoroval. Tam Jara zpozorovala míč. Viděla balón a byla zhypnotizovaná,” řekl páníček serveru Diario de Navarra.

View this post on Instagram

A post shared by Jorge León (@pitpitera)

V ten moment pejsek dostal bláznivý nápad, že se za míčem vydá osobně. Za malou chvíli se mu naskytla šance své přání uskutečnit. Na posledních 10 minut zápasu se otevřely dveře, které oddělují hřiště od okolí. Jakmile tam Jara vešla byla u vytržení,” popsal León.

Fenka je trénovaná, takže se umí podle majitele chovat velmi dobře. Přesto se na hřišti za míčem společně s hráči hnala jako divá. Ze záběru jde vidět, že jim ho nechtěla za žádnou cenu vrátit. Míče jsou její vášní,” dodal pro server páníček.

View this post on Instagram

A post shared by Luis Miguel Chaverri Goñi (@chaverri86)

Z Jary se stal z nenadání profesionální hráč. Nakonec se fotbalový zápas museli kvůli ní na chvíli přerušit. Podle reakcí fanoušků to nikomu nevadilo. Když psa spatřili, hlasitě skandovali. Následně byl německý ovčák vylákán z hřiště a hra mohla pokračovat.

Koktejl - další články

Doporučujeme