Šokující video, které hraničí s týráním zvířat. Dívka přilepila svému psovi umělé nehty

19. dubna 2021·Koktejl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Milovnice psů nebo tyranka? Influencerka Maritza Rubalcavová překvapila všechny sledující na sociální síti TikTok. Zveřejnila zde video své čivavy, které nechala udělat umělé nehty na drápky.

Fanoušci sociální sítě TikTok museli být hodně šokováni, když viděli příspěvek od Maritzie Rubalcavové z Kalifornie. Dívku, která má doma čivavu Coco totiž napadlo, že by na drápky své pětileté fenky mohla nalepit umělé nehty. Video, na kterém drápky aplikuje, pak zveřejnila právě na TikToku. Zde mělo za krátkou dobu více než tři miliony shlédnutí, ale jestli si dívka myslela, že se dočká jen úspěchu, hodně se pletla. Od uživatelů se totiž dočkala velmi rozporuplných pocitů. Někteří ji označují za tyranku, druhým počin přijde roztomilý.

Coco je moje miminko. Jednoho večera jsme můj manžel a já mluvili a napadlo nás, že by bylo roztomilé vyrobit jí drobné umělé nehty. Udělala jsem to jen pro zábavu a bylo to divné, ale dopadlo to dobře. Miluje být hýčkaná a opravdu si užívá chvíle, kdy jí lepím nehty na její tlapičky,“ uvedla pro deník Daily Mail. Aplikace nehtů prý trvala více než čtyřicet minut.

Pětadvacetiletá žena se celým procesem pochlubila na TikToku a video se rychle stalo virálním. Ne všichni z něj ale byli nadšení. Je to týrání zvířat,“ napsal jeden z uživatelů sociální sítě. Je šílené, že moje videa s Coco a jejími nehty se stala virálními. Nikdy bych to nečekala. Hodně lidem se ta myšlenka líbí, ale některým ne. Někteří lidi byli v šoku z toho, co dělám, ale je to jen pro zábavu. Nikdy bych Coco neublížila. Nikdy jsem nic takového předtím neviděla, takže možná proto to některé tak šokovalo,“ uvedla Maritza.

@bellamourbeauty

#pressonnails#nails#mini#dog#tiny#nailtutorial#nailsartvideos#cutenails#pink#cute#funny#bellamourbeauty#naildesigns

♬ “Mooo!” – Doja Cat

 

Tu ale negativní komentáře nezastavily a rozhodla se, že si založí business s nehty pro psy. “Hodně lidí o ně projevilo zájem, tak jsem se rozhodla vytvořit kolekci,“ svěřila se dívka s tím, že výtěžek věnuje organizaci na záchranu zvířat.

 

 

 

Koktejl - další články

Doporučujeme