Meghan jako áčková celebrita? Královská ochranka nedovolila ve Wimbledonu focení v její blízkosti

10. července 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: twitter.com/j86920

Vévodkyně ze Sussexu se při návštěvě tenisového zápasu ve Wimbledonu postarala o pozdvižení. Její ochranka totiž nedovolila focení v její blízkosti a bedlivě sledovala každou manipulaci s telefonem. Tvrzení, že se jednalo prý o soukromou návštěvu, se stalo terčem kritiky. Informoval o tom server deníku Daily Mail.

Někdejší americká herečka Meghan Markle navštívila se svými kamarádkami ve Wimbledonu zápas své krajanky Sereny Williams. Ve stejném sektoru seděla i bývalá hlasatelka BBC Sally Jones. “Najednou jsem cítila, jak mě někdo tahá za rameno. Byla to ochranka a řekla mi, ať nefotím Meghan. Do té doby jsem ani netušila, že tam je,” uvedla pro Daily Mail Jones.

Muž z ochranky bývalé hlasatelce oznámil, že vévodkyně ze Sussexu je na soukromé návštěvě, proto si nepřeje být focena. “Bodyguardovi jsem řekla, že jsem chtěla pořídit snímek Sereny. I kdybych se snažila vyfotit Meghan, měla bych rozmazaný obrázek jejího pravého ucha,” uvedla 64letá Jones. “Harry a Meghan se vidí jako áčkové celebrity, a ne jako členové královské rodiny. Poblíž bylo asi 200 fotografů a ochranka bránila zrovna mě. Je to dětinské a vypadají kvůli tomu hloupě,” dodala.

Rozhořčení neskrýval ani novinář Piers Morgan v ranní show Good Morning Britain na ITV. “Soukromá návštěva ve Wimbledonu? To je směšné! Je to pokrytectví, protože to nejsou soukromé osoby, jsou to vévoda a vévodkyně ze Sussexu. Pokud chcete být opět soukromá osoba, vraťte se zpátky do Ameriky,” řekl ve vysílání Morgan.

Kensingtonský palác se k incidentu nevyjádřil, ale zdroj blízký královskému paláci pro Daily Mail uvedl, že chování ochranky v takovém případě není neobvyklé.

Celebrity - další články

Doporučujeme