Superhrdina podle znamení: Spider-Man, či Harry Potter? Kdo vás charakterizuje?

17. února 2022·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Je těžké najít někoho, kdo by nebyl fascinován světem superhrdinů. Zachraňují nás ve fiktivním světě a inspirují k tomu, aby se reálný svět stal lepším místem. A co je možná nejdůležitější – superhrdinové nás motivují, abychom byli lepší verzí sebe samých. Každý z nás v sobě nosí nějakou hrdinskou stránku, a to i tehdy, když si myslíme, že náš život je úplně obyčejný. Který fiktivní superhrdina vás charakterizuje podle znamení zvěrokruhu? To nám prozradil web Dáma.cz.

Beran – Superman

Kdo jiný může být Supermanem mezi ostatními znameními zvěrokruhu než ultraodolný, odhodlaný a supermotivovaný Beran! Stejně jako Superman mají Berani auru neporazitelnosti a vždy touží být silnější a rychlejší.

Býk – Hulk

Čím šílenější Hulk je, tím silnější je. Když se Hulk naštve, není ani trochu příjemný a stává se z něj šílené monstrum, které může zničit vše kolem sebe. Toto tvrzení dokonale popisuje odolného a tvrdohlavého Býka.

Blíženci – Deadpool

Než se stal Deadopoolem, byl jeho představitel členem speciálních jednotek. Pak se ale podrobil experimentální léčbě kvůli rakovině, zůstal sice naživu a získal schopnost samouzdravování. Bohužel ale zůstal tak trochu znetvořený. Vnitřní boj mezi hrdinou a antihrdinou rezonuje právě u Blíženců, protože i oni ztělesňují dualitu osobnosti, jakou je Deadpool. Přidejte k tomu šarm, vtip, upovídanost a impulzivní povahu a superhrdina Blíženců je na světě.

Rak – Harry Potter

Harry se kvalifikuje jako superhrdina, jehož největší silou je schopnost milovat a vcítit se. Jeho příběh neustále ukazuje, že láska zvítězí nad nenávistí. Rak je nejemotivnější, nejcitlivější a nejsoucitnější znamení zvěrokruhu, a proto se spojuje s humánní povahou Harryho Pottera. Raci obdivují, jak dokáže Harry v Bradavicích používat kouzla pro dobro věci.

Lev – Flash

Ambiciózní, sebevědomý, pyšný a dramatický hrdina, který dokáže z ničeho nic vytvořit obrovskou elektrickou bouři. Stejně jako Speedster Flash může i Lev změnit tempo během sekundy a doslova porušit přírodní zákony.

Panna – Dr. Who (Pán času)

Pokud by měla Panna na výběr, rozhodla by se, že nebude nikým jiným než nepředvídatelným, chytrým a vášnivým řešitelem problémů – Dr. Who. Pán času je humanoidní mimozemšťan z Rasy Pánů času, který cestuje ve své lodi, jež zvenku vypadá jako britská modrá policejní telefonní budka z 60. let.

Váhy – Spider-Man

Spiderman cestuje po městě pomocí hedvábných pavučin s doslova elastickou přitažlivostí a rytmikou. To je něco, co je pro Váhy velmi přitažlivé. I Váhy se snaží vytvořit vyvážené a harmonické prostředí, jsou to estéti ve zvěrokruhu.

Štír – Batman

Není divu, že pro Štíry je Batman hlavním superhrdinou, ke kterému vzhlížejí. Možná to souvisí s jeho gotickými vibracemi, hlubokomyslností, tajemností a poněkud poškozenou psychikou, kterou Batman trpí. Štír je podobně jako Batman ambiciózní, odhodlaný, vášnivý a tajemný, proto si vybírá superhrdinu, který je realistický, posedlý vášní a v zásadě velmi silný.

Střelec – Antman

Můžete se zmenšit, kdykoli se vám zachce, nepozorovaně cestovat, kamkoli chcete, podzemními tunely, navštívit nejexotičtější místa a mít ta nejúžasnější dobrodružství! To je něco, co by Střelec určitě miloval. Antman je právě takový, vybavený pozoruhodnou schopností zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, ujmout se role hrdiny a zachraňovat svět. Stejně jako Střelec, kterému jde vždy o nová dobrodružství.

Kozoroh – Wander Woman

Než se stala princezna Amazonek Diana Wonder Woman, podstoupila trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici, která naplno využívá potenciál svých schopností. Vysoce konkurenceschopná, soucitná, bojovná a velmi odolná – taková je Wonder Woman – tedy i Kozoroh.

Vodnář – Thor

Superhrdina Thor je inspirován severským bohem Thorem. Vodnář patří ke znamení zvěrokruhu, které miluje mytologické příběhy a starodávnou moudrost, takže se přirozeně cítí ohromen superhrdinou, který má původ právě v mytologii.

Ryby – Catwoman

Ryby jsou velmi něžné a citlivé a milují zvířata, proto považují kočičí superhrdinku za velmi cool. Hbitost a rychlé reflexy Kočičí ženy jsou vlastnosti, po kterých Ryby touží, zatímco mírně zoufalá psychika je něco, co jim je velmi blízké.

 

Zábava - další články

Doporučujeme