Zemřel Chester ze skupiny Linkin Park. Zpěvák spáchal sebevraždu!

20. července 2017·Celebrity·Redakce

Chester Bennington

Svět se vyrovnává s dalším nenadálým úmrtím pěvecké hvězdy. Chester Bennington (41) se podle amerických médií oběsil ve svém apatmánu v Los Angeles. Trpěl velkými depresemi, které utápěl v alkoholu a bral velké množství prášku na uklidnění. Zpěvák byl ženatý a měl šest dětí.

Chester Bennington, zpěvák americké rockové kapely Linkin Park, se oběsil. Informoval o tom ve čtvrtek zpravodajský server TMZ. Sebevraždu zpěvák spáchal v soukromé rezidenci na poloostrově Palos Verdes u Los Angeles. Ještě minulý měsíc vystupoval v Praze.

 

Podle vyšetřovatelů bylo tělo 41letého hudebníka nalezeno před 9:00 místního času (18:00 SELČ). Bennington po sobě zanechal šest dětí, které měl se dvěma ženami.

Americký server připomíná, že zpěvák léta bojoval s drogami a alkoholem. Už v minulosti prý hovořil o tom, že uvažoval o sebevraždě, protože byl jako chlapec zneužíván starším mužem.

Bennington byl přítelem někdejšího frontmana kapely Soundgarden Chrise Cornella, který se oběsil v květnu a dnes by oslavil 53. narozeniny.

V České republice vystupoval se skupinou naposledy minulý měsíc, kdy koncertem Linkin Park, jedné z nejoblíbenějších kapel žánru, vyvrcholil v Praze-Letňanech festival Aerodrome.

Zdroj: ČTK / Nikola Hrkľová / ane

Celebrity - další články

Doporučujeme