Paris Jackson zavzpomínala na Krále popu. Hračky si s bratry musela zasloužit, neměla nic zadarmo

24. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Paris Jackson, ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Vždycky na ní bude nahlíženo jako na dceru legendy. Paris Jackson nyní prozradila, jaký byl ve skutečnosti její otec, Král popu Michael Jackson.

Zpěvačka a herečka Paris Jackson rozjela svou hudební kariéru až v roce 2020. Jedenáct let po smrti svého otce, zpěváka Michaela Jacksona, protože nechtěla být posuzována jako dcera legendy. Se svým bývalým partnerem Gabrielem Glennem vydala EP projektu The Soundflowers, loni pak představila desku Wilted. Přiznává, že i když od smrti jejího otce uplynulo už docela dlouho, stále ji ovlivňuje. „Myslím, že mě táta vždy nějakým způsobem ovlivňuje. Neustále jsem se točila kolem jeho práce a kreativity, jsem si jistá, že jsem se od něj hodně naučila,“ řekla v rozhovoru pro The Evening Standard.

Přiznala, že slavný otec ji naučil milovat hudbu. Poslouchala s ním téměř všechny žánry a druhy, od nahrávek Petra Iljiče Čajkovského a Hanse Zimmera až po hudebníky spojené s Motownem a Kanyeho Westa. „Když jsem vyrůstala, vždycky jsem zpívala. Bylo zábavné sledovat otcovu tvář, když si uvědomil, že poznávám tóny a harmonie,“ řekla. Hudba pro ni byla vždycky velkou životní inspirací. „Spolu s bratry jsme byli obdivovateli tátovy hudby, ale on zůstal skromný. Nepřeháněl to,“ vzpomínala.

View this post on Instagram

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Paris žila se svým otcem a bratry Princem Michaelem Jacksonem II. a Princem Michaelem Jacksonem I. na ranči v Neverlandu. Přestože mohla využívat spoustu privilegií, její otec udělal všechno pro to, aby jeho děti byli vychováni dobře. „Abychom dostali hračky, museli jsme si je zasloužit. Učili jsme se pravidlům. Táta nám říkal: Chceš pět nových hraček? Žádný problém. Ale přečti si pět knih a já se tě na ně zeptám,“ zavzpomínala.

V rozhovoru přiznala, že se v patnácti letech po smrti otce rozhodla spáchat sebevraždu a stala se závislou na drogách. Po této události byla poslána do polepšovny, kde byla ale šikanovaná svými vrstevníky, což u ní vedlo k rozvoji posttraumatické stresové poruchy.

Celebrity - další články

Doporučujeme