Byla jsem na odvykačce! Cara Delevingne věděla, že může skončit mrtvá

14. března 2023·Celebrity·Redakce

Cara Delevingne (Foto zdroj: Profimedia)

Je tomu šest měsíců, kdy se veřejnost zděsila pohledu na Caru Delevingne, která se podivně potácela v ponožkách před letištěm v Los Angeles. Video a fotografie se rychle rozšířily po internetu a nikdo nepochyboval o tom, že je pod vlivem návykových látek. Všechny tedy obdivovali její opětovnou noblesu na letošních cenách Oscar. Herečka a modelka přiznala, že byla na odvykačce. Informoval o tom magazín Elle.

Když se v září roku 2022 potácela neupravená a rozcuchaná Cara před letištěm, chodila venku ve špinavých ponožkách, legínách a tričku s obrázkem Briney Spears, nebyl pochyb o tom, že kráska má problém. Tehdy dorazila do soukromého letadla producenta Jay-Z s dvouhodinovým zpožděním. Po 45 minutách z něj opět vystoupila. Její zástupci následně fotografie a video vysvětlili tak, že se modelka právě vrátila z nevadského festivalu Burning Man, kde, jak je známo, málokdo po celou dobu festivalu spí a neužívá si zplna hrdla nejrůznější návykové látky.

Začni se sebou něco dělat!

Po uveřejnění těchto snímků se o ni začali její přátelé skutečně bát a začali ji přesvědčovat, aby se sebou začala něco dělat. Sama Cara nyní toto své období označuje za “divoké”. Tehdy se její kolegové domnívali, že trpí psychickými problémy a užívá návykové látky. Bylo kolem ní tehdy mnoho lidí, kteří se pochopitelně velmi obávali. “Já jsem se opravdu nebála, i když… ale taková je povaha nemoci… To je závislost,” přiznala Cara.

View this post on Instagram

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

Také se přiznala, že již v minulosti pomýšlela na to, že musí s alkoholem a drogami skoncovat. Nebyla na to ale ještě připravená. Tehdy se prý cítila být nepřemožitelná. “Je to srdcervoucí, protože jsem si myslela, že se bavím. A pak v určitém okamžiku to bylo jako: ‚OK, nevypadám dobře,” přiznává modelka. K ráznému kroku léčení ji dohnaly právě až záběry z již zmíněného letiště a prozření, že kdyby se nešla léčit, dopadla by pravděpodobně hodně špatně. “Jediné, co jsem věděla bylo, že kdybych pokračovala v cestě, na které jsem byla, skončila bych buď mrtvá, nebo bych udělala něco opravdu, opravdu hloupého.”

Hvězdná léčebna

V prosinci 2022 nastoupila na terapeutický pobyt do rehabilitačního zařízení Cirque Lodge, které je známo jako léčebna celebrit. Dohromady se tam dávaly takové hvězdy jako například Lindsay Lohan, Eva Mendes, Demi Moore nebo Kirsten Dunst. Jedná se o luxusní zařízení v Utahu ve Skalistých horách, kde se léčí závislost na alkoholu a drogách nebo emocionální a duševní problémy.

Cena za měsíc terapie se pohybuje od 20 do 50 tisíc dolarů. Cara si podle blízkého zdroje na terapiích vedla velmi dobře. Účastnila se veškerého programu a skupinových setkání. Luxusní léčebnu opustila koncem ledna. Stále však na sobě musí pracovat. Jak se říká, ze závislosti se nikdy nedá definitivně vyléčit. Podstupuje 12-krokový léčebný program. “Stále mám spoustu energie, ale neprocházím si výkyvy,” řekla. “Jsem klidnější. Jsem vyrovnanější. Tentokrát jsem si uvědomila, že léčba ve 12 krocích byla ta nejlepší věc a šlo o to nestydět se za to. Obrovský rozdíl pro mě znamenala i komunita, které jsem se stala součástí. Opakem závislosti je spojení, což jsem v tomto léčebném programu zjistila,” svěřila se modelka, která si po dlouhé době užila střízlivé Vánoce. Jako symbol toho, že chce být čistá, má v plánu odstranit si z těla všechna svá tetování, kterých má opravdu hodně.

Celebrity - další články

Doporučujeme