Bývalá Bond girl lituje plastických operací: Zničilo mi to obličej, postěžovala si

6. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Bond girl Britt Ekland (Foto: Shutterstock)

Plastická operace, zákrok, který jsou schopny desítky žen podstoupit pro svou krásu. Bohužel ne každý plastický chirurg je šikovný. Právě jednomu takovému nešikovi nalítla i  bývalá Bond girl Britt Ekland. Na obličeji jí udělal nemalou paseku a herečka teď svého rozhodnutí moc lituje. Informoval o tom server Metro.

Divákům se švédská herečka do podvědomí dostala hlavně díky roli v bondovce Muž se zlatou zbraní, kde sbalila agenta 007 Jamese Bonda. Chtěla se líbit i v pozdějším věku, a tak se po padesátce rozhodla jít na plastiku. Na klinice v Paříži podstoupila vyplnění rtů, které skončilo fiaskem. Byla to životní chyba,” uvedla pro Metro Ekland.

Lékař jí rty napíchal dnes už nepoužívaným a hlavně nebezpečným přípravkem Articolem. Ten rty zvětšil do nepřirozené velikosti. Zničilo mi to obličej,” postěžovala si herečka médiím.

Dožadovala se sice nápravy, ale marně. Když se teď podívám na to, jak jsem vypadala před operací, byla jsem krásná, teď je to zřejmé. Tehdy jsem to ale tak nevnímala,” dodala. Příští plastickou úpravu už Ekland určitě nikdy podstoupit nehodlá.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme