Demi Lovato o svém těle: Už nepočítám kalorie. Namísto jídla mě zasytil vnitřní mír

24. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Demi Lovato je nebinární. Foto: Shutterstock

Zpěvačka Demi Lovato (28), která nedávno oznámila, že se neidentifikuje jako žena, nýbrž jako nebinární osobnost, je propagováním body positivity přístupu již známá. Teď fanouškům poslala další zprávu. Když se vykašlala na tzv. dietní kulturu, překvapivě se jí podařilo zhubnout zcela bez úsilí. Namísto jídla ji totiž prý zasytil vnitřní mír.

Známá propagátorka přístupu body positivity, tedy pěstování radosti ze svého těla, poslala fanouškům další zprávu o své cestě za sebepřijetím. Hvězda, jejíž poslední album Dancing With The Devil… The Art of Starting Over (Tanec s ďáblem… umění začít znovu) se umístilo na předních příčkách hitparád v Británii i USA už prý konečně nepočítá kalorie ani přehnaně necvičí. Navzdory tomu se jí ale podařilo zhubnout.

“Neúmyslně jsem zhubla. Už nepočítám kalorie. Už přehnaně necvičím. Neomezuji se ani nepřejídám. A obzvlášť už nežiju svůj život podle dietní kultury… a přitom jsem zhubla. Je to jiná zkušenost, ale cítím se zasycená,”napsala na svém instagramu.

“Ne jídlem, ale božskou moudrostí a kosmickým vedením, mírem, klidem, radostí a láskou,”překvapila některé. Podle hvězdy je důležité hlavně najít v sobě rovnováhu a vnitřní mír, všechno ostatní pak přijde samo.

Cesta k sebepřijetí ale není nijak jednoduchá. Nedá se jednou nalézt a mít už navždy vystaráno. “Necítím se vždy dobře ohledně svého těla,”přiznala v rozhovoru pro iHeart Radio. Lásku k sobě je prý potřeba budovat každý den. A pokud se někdy cítíme opravdu špatně? “Snažím se nepřikládat příliš velký význam tomu, jak vypadám,” podělila se o svůj recept na zvládnutí těžkých chvil.

Celebrity - další články

Doporučujeme