Hollywood se zahalil do černé! Zemřela herečka Kirstie Alley (✝71) z Kdopak to mluví

6. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Kirstie Alley a John Travolta. (Zdroj: Profimedia)

Po krátkém boji s rakovinou v 71letech zemřela americká herečka Kirstie Alley, kterou diváci znají hlavně z filmů Kdopak to mluví nebo seriálu Jih proti severu. Na twitteru o tom informovaly její děti a zprávu následně potvrdil i herečky manažer Donovan Daughtr.

Na začátku týdne se Hollywood zahalil do smutku. Vyšla najevo zpráva o úmrtí herečky Kirstie Alley (✝71), která po krátkém boji podlehla rakovině. Truchlí celý filmový svět, mezi nimi i herec John Travolta, který si s herečkou zahrál ve filmech Kdopak to mluví.

Informaci o úmrtí Alley potvrdily na twitteru její děti. „Elán naší matky, její vášeň pro život a tvořivost, své děti, vnoučata i mnohá zvířata neměly obdoby. Inspirovaly nás k tomu žít život naplno právě tak, jak to dělala ona,“ uvedli True a Lillie Parkerovi.

Pro Travoltu se jedná už o třetí osudovou ženu, kterou mu vzala rakovina. V roce 2020 podlehla rakovině prsu jeho žena Kelly Preston (✝57), která nemoc do poslední chvíle tajila. Letos v srpnu zemřela jeho herecká kolegyně z Pomády Olivie Newton-John, která se stejnou nemocí bojovala několik let. Alley je tak třetí osudovou ženou Travolty, která zemřela na stejnou nemoc.

View this post on Instagram

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Herec do nebe své filmové manželce poslal dojemný vzkaz. „Kirstie byla jedním z nejvýjimečnějších vztahů, jaké jsem kdy měl. Miluji tě, Kirstie. Vím, že se jednou zase sejdeme.” Oba dva k sobě měli velice blízko. Herečka se netajila tím, že byl pro ni oslnivý lamač ženských srdcí něčím víc. „Myslím, že jsem ho jednou políbila,“ přiznala se v roce 2018 v britské reality show.

Málem jsem utekla a vzala si ho. Milovala jsem ho, pořád ho miluji. Kdybych nebyla vdaná, vzala bych si ho a měla vlastní letadlo, protože jedno má,“ doplnila. A Travolta to měl zřejmě hodně podobně, ale ani jeden z herců svoje city nenásledovaly. Herečka byla v tu dobu vdaná za Parkera Stevensona a Travolta s Kelly Preston. Alley se s Stevensonem, který byl už její druhý manžel rozvedla v roce 1997 a měli spolu dvě děti.

Celebrity - další články

Doporučujeme