Vévodkyně Kate se potkala s nakaženým, nastoupila do karantény. Den předtím byla na tenise a na fotbale

7. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: Shutterstock)

Kate Middleton přišla do kontaktu s nakaženým covid-19, a i přestože byl její test negativní a necítí příznaky nemoci, rozhodla se, že zůstane v karanténě. Kde se ale vévodkyně z Cambridge nakazila, se neví. Informaci přinesl web Daily Mail.

Kate Middleton trávila dny na wimbledonském turnaji a na fotbalovém zápase mezi Anglií a Německem. “Minulý týden přišla vévodkyně z Cambridge do kontaktu s osobou, u které se ukázalo, že je pozitivní. Její královská Výsost nepociťuje žádné příznaky, ale řídí se všemi příslušnými vládními pokyny a doma se sama izoluje,“ uvedl pro web Daily Mail mluvčí královské rodiny.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kensingtonský palác neprozradil, kde a kdy ke kontaktu došlo, ale uvedl, že se Kate minulý týden účastnil dvou veřejných akcí. V pátek se šla podívat na turnaj ve Wimbledonu, v úterý večer pak s Williamem a Georgem přišla podpořit anglické fotbalisty na stadion ve Wembley, kde byla viděna vedle osobností jako David Beckham, Ed Sheeran či Tim Hennman. Vévodkyně byla na kontakt s nakaženým upozorněna podle MailOnline v pátek odpoledne.

Ten den většinu času trávila na Wimbledonu. Vévodkyně dorazila na Wimbledon v pátek okolo poledne a připojila se k šéfce turnaje Sally Bolton a bývalému tenistovi Timu Hemnanovi. Společně sledovali hru bratra Andyho Murryho Jamieho.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kate byla také viděna při přípravě tradičních jahodových dezertů v All England Clubu, následně zamířila do královské lóže. Neví se však, zda byl některý z těch, s nimiž se vévodkyně potkala, pozitivní. Všechny testy, které vévodkyně podstoupila, byly negativní, přesto se rozhodla, že se nebude zúčastňovat naplánovaných akcí.

Celebrity - další články

Doporučujeme