Kim Kardashian přiznala, že North (6) na společnou fotku přidala ve Photoshopu. Měla prý »svůj den«

18. prosince 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Kim Kardashian

Rodinu Kardashianových zná celý svět. Každý rok také pozornosti veřejnosti neunikne společné vánoční přání, na kterém se shromáždí celá rodina. Letos však přišla výjimka - Kim Kardashian zapojila do tradičního snímku jen sebe, své děti a manžela Kanye Westa. A v rozhovoru s Ellen DeGeneres navíc přiznala, že jednu z dcer musela přidělat ve photoshopu. 

Život Kim Kardashian vypadá na první pohled jako pohádka, která se stala realitou. Je krásná, bohatá a se svým manželem vychovávají ve svém luxusním sídle čtyři zdravé děti. Také ona ale občas musí zápolit s jejich náladami, výbuchy, odmlouváním a rozmary, které jí naruší její plány.

Beze scén se prý neobešlo ani letošní focení snímku na tradiční vánoční přání. Když se jí Ellen DeGeneres ve své talkshow zeptala, proč letos na přání není celá rodina, ale jen rodina Kim, odpověděla podnikatelka, že se letos odmítla stresovat s tím, aby všechny dostala dohromady. Nad její síly prý letos bylo i jen přinutit všechny své děti, aby se hezky usmívaly a vydržely v klidu.

“North zrovna měla svůj den, takže odmítla být na fotce s námi. Brečela, protože chtěla specifický účes nebo co,” vysvětlila Kim Kardashian. “Řekla jsem jí, dobře, nebudeš na tom přání. Je to tvoje rozhodnutí, nebudeš tam. Udělám to přání bez tebe,” pokračovala. North prý souhlasila a tak rodina vyfotila snímek bez nejstarší dcery.

Další den si ale šestiletá dívka všechno rozmyslela a přišla za mámou s tím, že na přání chce být taky. “Fotograf byl naštěstí ještě ve městě,” vyprávěla Kim Kardashian a vysvětlila, že oblékla svou dceru a vyrazila za ním. Ten pak pořídil snímky dcery s matkou, ale matku vyřízl a upravenou North přidal na společný snímek.

“Docílit toho, aby byly všechny čtyři děti na jednom místě a usmívaly se, je ten největší stres,” svěřila se podnikatelka v show. “Jedno si vždycky postaví hlavu,” nechala se slyšet.

View this post on Instagram

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Celebrity - další články

Doporučujeme