Krásná přítelkyně Cristiana Ronalda promluvila o ztrátě dítěte. Je to těžké, ale život jde dál

18. března 2023·Celebrity·Redakce

Ronaldo s patnerkou a dětmi. (Zdroj: Profimedia)

Georgina Rodríguez je neustále usměvavá, vypadá perfektně a po boku fotbalisty Cristiana Ronalda má skvělý život. Ale i oni si prožili velkou ztrátu, kdy ztratili jedno z dvojčat. I o tom promluví v novém dokumentu společnosti Netflix.

Živila se jako obyčejná prodavačka, ale díky životu s jedním z nejbohatších fotbalistů světa si teď žije jako princezna. Příběh Georginy Rodríguez připomíná pohádku o Popelce. Jenže i tento slavný pár si musel projít v loňském roce těžkou zkouškou, když přišli o jedno z očekávaných dvojčat.

View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Kráska ještě předtím točila dokument o svém životě pro streamovací společnost Netflix s názvem “I Am Georgina”, který pojednával o jejím životě. Diváci v něm mohli vidět spíše pozitivní stránku její osobnosti, její luxusní život a úspěchy, které po boku Cristiana jistě má. Na konci posledního dílu nadšeně ukazovala ultrazvuk, ale to ani ona ani Cristiano netušili, jaká smutná událost je čeká.

Natáčení ale nepřestalo a všichni se tak mohou těšit na pokračování, které by mělo vyjít 24. března. Georgina se v něm samozřejmě dotkne i rodinné tragédie. „Život je těžký, ale život pokračuje. Mám důvod zůstat silná a jít dál,“ řekla o smrti syna a vzápětí na to se rozplakala. Z porodnice se vrátila jen s dcerou Bellou Esmeraldou.

Bývalá prodavačka se svěřila, že Cristiano jí byl velkou oporou. „Cris mě velmi povzbuzoval, abych pokračovala ve všech svých závazcích. Pravil: Pokračuj ve svém životě. Pomůže ti to. A mám pocit, že se mi to podařilo. Právě teď je mou prioritou rodina a děti. Jsem opravdu šťastná a velmi vděčná,“ svěřila se otevřeně Španělka, která s fotbalistou vychovává celkem pět dětí.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme