Krásný pohled u smutné chvíle. Harry a William se potkali před hradem Windsor, doprovod jim dělaly manželky

12. září 2022·Celebrity·Redakce

Královská čtveřice opět pohromadě (Zdroj: Profimedia)

Vidět je čtyři pohromadě, to je velká vzácnost. William a Harry s manželkami Kate a Meghan byli viděni společně před hradem Windsor, kde si prohlíželi květiny a osobní vzkazy, které tam lidé pokládají, aby vzdali hold zesnulé panovnici Alžbětě II. Informaci uvedl týdeník Focus.

Sobotní odpoledne přineslo jedno velké překvapení. Před hradem Windsor byli k vidění princ William s manželkou Kate a princ Harry s Meghan. Pro první jmenovaný pár to bylo první veřejné vystoupení od chvíle, kdy jim byly uděleny nové tituly – prince a princezny z Walesu. Vztah mezi páry je považován za obtížný, ale William měl zavolat Harrymu a pozvat ho, aby se on a Meghan zúčastnili společného setkání.

Všichni čtyři hovořili s lidmi, kteří se shromáždili před hradem a vzpomínali na Alžbětu II. Princ William je smrtí milované babičky hluboce zarmoucen, ale uklidňuje ho, že jeho děti George, Charlotte a Louis mají na prababičku vzpomínky, protože s ní strávili několik dovolených.

Královská čtveřice opět pohromadě. (Zdroj: Profimedia)

Podle odbornice na řeč těla Judi James sice oba královské páry překvapily tím, že se ukázaly společně, ale při setkání postrádala jakékoliv známky náklonosti. “Toto je fenomenální a nečekaná scéna, při které se projevuje jakási přirozená obezřetnost a neobratnost v řeči těla,” řekla James a doplnila, že páry se zdály být nervózní. Nicméně podle informací deníku Daily Mail se mělo jednat pouze o show.

Král Karel III. měl prý svému synovi Williamovi říct, aby zavolal Harrymu a pozval ho na společné setkání. Cíl byl podle Daily Mail jasný. Občané si v nelehké době mají myslet, že smrt královny bratry usmířila. Jak to bylo doopravdy, je otázka. I když setkání vypadalo idylicky, “velké čtyřce” bude zřejmě ještě nějakou dobu trvat, než najdou společnou řeč. Možná si uvědomí, že to by bylo velké přání zesnulé panovnice a alespoň se pokusí vztahy mezi sebou narovnat. Ostatky panovnice budou z Buckinghamského paláce do parlamentu přivezeny kočárem s koňmi. Další čtyři dny bude rakev s ostatky královny ve Westminsterském sále v budově parlamentu.

Celebrity - další články

Doporučujeme